Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ania i róże i cała reszta :)

Ania i róże i cała reszta :)

monteverde 12:20, 15 sty 2014

AniaDS napisał(a)

A to chyba zależy, jaki rezonans, ja miałam głowy, żadnej muzyki nie było, słuchawki i owszem, ale dużo i tak nie dały, ponad 40 minut był huk i huk, co kilkadziesiąt sekund zmieniał się tylko rytm i wysokość dźwięku, doświadczyłam dzwonienia, młota pneumatycznego, szurania, pękania i innych dźwięków. Tak były silne, że aż mi się kręciło w głowie, myślę, że po kilku godzinach przebywania w takich warunkach spokojnie można by przejść załamanie nerwowe a prościej mówiąc szło tam oszaleć.

Nie wolno mi było się ruszyć, nawet palcem, więc zdrętwiało mi wszystko co mogło, tym bardziej, że ze stresu byłam cała spięta i w takiej pozycji musiałam tyle czasu przeleżeć.

na serducho, a że nie można się ruszać to raz im przysnęłam gratki na 400 stronkę, róży Ci nie wstawię bo masz ładniejsze, ale lilie
Gosiniak 12:20, 15 sty 2014

Aniu gratulacje 400 stówek!
dzięki Ci serdeczne za kartkę Noworoczną i życzenia.
Aniu trzymam kciuki za Twoje wyniki, chciałam Ci też jeszcze raz bardzo podziękować za porady w sprawach różanych- w zeszłym roku kupiłam Berleburg Castle, którą między innymi mi poradziłaś, kwitły cudnie, praktycznie przez cały sezon, choć jeszcze młodziutkie, jestem z nich bardzo zadowolona, wielki buziak
A u mnie dziś śnieg, więc może z różami nie będzie tak źle.
Madzenka 20:33, 15 sty 2014

Anulka trzymam kciuki za wynik.

W czasie rezonansu spałam... Ja nawet na stojąco mogę spać... Na szczęscie mialam tylko rezonans kolana więc bez stresu...
justi 20:48, 15 sty 2014

Aniu, chciałam spytać czy masz tę różę

http://www.floribunda.pl/geoff-hamilton-ausham-id-162.html

i czy ona wysoka rośnie. Nie mam jeszcze żadnej róży a może sobie wiosną zakupię parę krzaczków. Szukam niewysokich ładnie krzewiących się. Może mi polecisz coś z tej stronki co podałam.

ps. zdrówka dużo, dużo Ci życzę

ewa004 20:49, 15 sty 2014

O mój temat ja za miesiąc jadę na rezonans kolanka w końcu się po 6 miesiącach czekania doczekałam
Pozdrawiam Aniu
Kasiek 20:53, 15 sty 2014

Gratulki Aniu, oczywiscie z Rubensem

nebel 21:17, 15 sty 2014

Aniu, trzymam kciuki
Mala_Mi 21:18, 15 sty 2014

Aniu.... ja swojej róży nie cięłam po zimie i może dlatego taka wielka
agatanowa 21:31, 15 sty 2014

Aniu, trzymam kciuki za bardzo dobre wyniki. Stres związany z samym badaniem to małe piwo w porównaniu z oczekiwaniem na wyniki, a w szczególności z momentem, gdy się trzyma kartkę w ręku i nie widomo, co nas czeka w dalszym życiu po jej odczytaniu (miałam 2x tomografię komputerową, 1x biopsję i wiem, co piszę)
Wszystkiego najlepszego! Również z okazji 4 stówek!
monitka 22:08, 16 sty 2014

Aniu dziękuję za odwiedziny u mnie i trzymam kciuki za Twoje wyniki kochana.
Oby ten stres jak najszybciej minął.
Buziaki