Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

Anita1978 07:15, 27 lut 2014

monitka napisał(a)
Melduję że psina ma się dobrze. Dzisiaj oswajałyśmy się z ogrodem. Były harce a potem praca. Asystentka w miarę grzeczna czasem wejdzie na rabatę ale wyproszona wychodzi bez fochów
A ja dzisiaj przygotowywałam miejsce na nową rabatę i przy okazji trochę kancików zrobiłam. Szok jak ta trawa zarasta...

Robota wre widzę! A trawa zarasta oj zarasta, widzę u siebie....
Psinka słyszę ok, to fajnie
Mala_Mi 16:58, 27 lut 2014

Wpadłam zobaczyć jak sie sprawuje psiunia .. i lecę do ogrodu póki coś jeszcze widać
nieszka 17:23, 27 lut 2014

Piękna sunia. Do mnie na jesieni przybłąkała się bardzo podobna ale znalazłam jej nowy dom
ewa004 17:49, 27 lut 2014

Monis to dobrze że psiunia już się zadomowiła .
To młody pies nauczy się, że tam gdzie kwiatki to jemu nie wolno .
Pozdrawiam
Jagodaa 19:24, 27 lut 2014

Widzę, że wszyscy pracowicie spędzają czas. Aż mi się dziś wierzyć nie chciało, że to dopiero 27 luty! Ptaki śpiewają, cieplutko, od razu człowiek ma więcej energii i pozytywne nastawienie!
monitka 18:37, 28 lut 2014

Iwona w takim razie czekam na relację na bieżąco A ja swojej nie posiałam ale widzę że część przezimowała na rabacie a reszta może się wysiała, zobaczymy.
Do kancików mam specjalny szpadelek znanej firmy na F. Jak się zepsuje to sobie kupię u Danusi.

Anitko psinka już wszystkim serca skradła. Ubaw mamy z tego szałaputa że szok A trawka tak mnie wkurzała że machnęłam kanciki do końca

Aniu psinka grzeczna i pojętna ale zobaczymy jak będzie znosiła samodzielne zostawanie w domu od poniedziałku. Na razie zostawała na krótko ale ferie się kończą...

Aga my też w zeszłym roku gościliśmy uciekinierkę ale po daniu namiarów w schronisku właściciel się znalazł. Tylko że od tamtej pory mieliśmy wierconą dziurę w brzuchu o psa. Starsza córa tak się zawzięła że przez dwa tygodnie wychodziła na symboliczny poranny spacer żeby nam udowodnić że da radę...no i daje

Ewa no mam taką nadzieję. Na razie jak z dzieckiem...co chwila zostaw, nie i nie wolno ale jak zasłuży to pochwała też jest

Jagoda ja tez w to uwierzyć nie mogę że już coś w ogrodzie robię. Jeszcze nigdy w lutym nie miałam kancików
Gabrysia_ 18:47, 28 lut 2014

A ja tu lecę kanciki oglądać
monitka 18:49, 28 lut 2014

E tam aparat jeszcze odpoczywa Musisz mi uwierzyć na słowo
beta 17:14, 02 mar 2014

Moniś....wiesz, że niesamowita jesteś????.....wyobraź sobie jakie oczy zrobiłam....eM mówi list ze Szczecina do Ciebie....ja zdziwienie...patrzę a tam Moniś...jeszcze raz dziękuję...jesteś Kochana
Dorota123 23:57, 02 mar 2014

Witaj Moniko , pospacerowałam po Twoim ogródku, ładnie go dopieszczasz. Spodobała mi się kompozycja tawuł i tego czegoś srebrnego, napisz mi proszę co to za roślinka, daje bardzoładny kontrast, a takiego mi właśnie potrzeba