Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Milka 13:51, 19 gru 2012

Cudne zdjęcia i relacja, pozdrawiam
Gardenarium 13:52, 19 gru 2012

monteverde napisał(a)

Róże wsadź do walizki, Danusia z Anglii upchała różami całą żartuję, ale jak będziesz mógł..... pozdrawiam

Nie żartujesz Aniu, tak było, całą walizka róż

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:12, 19 gru 2012

Coś o pakowaniu roślin do walizki

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii?page=465

Instagram Ogrodowiska
marzena 02:00, 20 gru 2012

hej Klamber, pozdrawiam
ogladam Twoją interesującą dokumentację fotograficzną z Kanady i podziwiam
Ewa 07:33, 20 gru 2012

Macham do Ciebie Robert
Klamber 07:35, 20 gru 2012

Witajcie, dziękuje za wszystkie pochwały.
Dziś krótko bo wziąłem się za gotowanie. Drugie już zjedzone, teraz zupę wstawiłem, grochową zresztą i jeszcze naleśniki będę robił. Karola, właśnie wspominałaś o wolnym czasie, a co to jest
Przyjeżdżam o 18, jeśli nawet jeśli jest coś naszykowane to zaczem obiorę ziemniaki i odgrzeję zupę to jest 20 i albo w Wami popiszę lub jadę do sklepu, do zagłębia marketowego na koniec miasta. Zajmuje mi to 2 godziny. W sobotę jestem o 17 i żeby mieć czas w niedzielę muszę do późna gotować, rano jadę i po ciemaku wracam. Obejrzę zdjęcia, pogadam przez skype, wyślę kilka maili i trza iść spać. A że wole pozwiedzać niż w domu siedzieć to już inna spawa. Jeszcze wysłałem Kolumbijczykowi fotki ze swojego ogrodu i zaczęło się, pokazał innym i mój ogród robi furorę na budowie.
Haniu, jeszcze mam dużo czasu a chcę Wam powiedzieć, że będę robił wszystko aby tu zostać jak najdłużej. Zobaczę nie ode mnie to zależy.
ASC, tu ludzie, donoszą policji o wszystkim co wydaje się dziwne i podejrzane, np. tak jest w Finlandii.
Monteverde, widoki ładne ale brzozy bardzo dziwne, bardzo podobne do topoli ale one bardziej szare.
Irenko, będą jeszcze piękniejsze gdy zrobi się ciepło i zieleń ruszy. Tu podobno w marcu jest już b. ciepło.
Danusiu, niezły przemytnik z Ciebie. Trzeba tylko uważać na zawartość, bo nasze walizki wyjechały zmasakrowane. Dobrze że po owijałem dokładnie słoiki z pigwą w ubrania bo jak by mi potłukli miał bym nie lada problem.
Marzenko, pozazdrościłem Ci widoków, jestem na obrzeżu gór skalistych do największych mam około 300km to już nie daleko jak na Kanadę
Wyszedłem teraz na balkon po jabłko i zobaczyłem szopa pracza, spłoszył się i przebiegł przez ulicę tam gdzie kaczki rano urzędują.
Ewo, widzę Cię z góry
Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Dziś widoki z budowy. Resztę mam jeszcze w aparacie.

hanka_andrus 09:09, 20 gru 2012

Robercie,Pięknie ,to za mało powiedzieć! No i ta góra. ......
Praca w wyznaczonych godzinach nie daje możliwości manewrowania wolnym czasem,niestety,
ale i ten jaki masz czasami wykorzystujesz maksymalnie,
Pozdrawiam!
KasiaWB 02:35, 23 gru 2012

Robercie, przesyłam najserdeczniejsze życzenia zdrowego, spokojnego czasu świątecznego oraz pomyślnego Nowego Roku, spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary i szczęścia
Klamber 09:48, 23 gru 2012

Witam, i życzę wszystkim w te świąteczne dni, zdrowia, spokoju i pomyślności.
Bogdzia 13:06, 23 gru 2012

Zdrowych i miłych Świąt Bożego Narodzenia pomimo odległosci dzielącej Cię od domu.