Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

gaby3003 21:56, 13 lip 2014

witaj Robercie
z ogromnym zainteresowaniem na bieżąco z zapartym tchem, w ukryciu, sledze Twe losy na obczyźnie
pozdrawiam z kaszub gabrysia
Mala_Mi 22:31, 13 lip 2014

Mam dla Was fajną wiadomość, zostałem firmowym ogrodnikiem i będę dbał o zieleń wokoł firmy

Ale dobra wiadomość Czyli to co lubisz.. ogrodnictwo ...

I drugi news.... że syn przyjeżdża ... super...
rozajerycha 01:20, 14 lip 2014

Klamber szczęście Cię nie opuszcza i niech tak dalej.
Mam na myśli między innymi widoki i zwierzaki.Wiesz,ale tego kojota to ja niekoniecznie z tak bliska
Trzymaj się dzielnie
martek
monteverde 01:32, 14 lip 2014

Robert pozdrawiam serdecznie nadrobiłam zaległe fotki,a było tego trochę cieszę się, że będziesz robił to co lubisz, ja nie miałam kompa teraz przez cały miesiąc ale już oki
Klamber 05:04, 14 lip 2014

Witajcie, dziękuje za pozdrowienia. Nie miejcie mi za złe że do Was nie zaglądam ale mam za słaby internet i za długo mi się fotki otwierają. U mnie cały czas super pogoda, nocki upalne, można sobie gnaty wygrzać i właśnie to robię. Już nie mogę się doczekać na swojego gościa. Dwa lata, to jednak sporo czasu, ciekawe czy go poznam. Będzie gdzie pojeździć, Toronto słynie z dużej ilości zieleni. Nawet przygotowałem trochę fotek z miasta, choć mam też super futrzaki ale te innym razem. Ścieżek rowerowych też jest bardzo dużo i ładnie położonych. Mam nadzieję że wszystkie przetestuję. Wszędzie gdzie się nie ruszę, spotykam jakieś polskie akcenty, w porcie spotkałem statek PŻM „Irma”, był ogromny, chyba

przywiózł buraki do cukrowni. W pracy kolejna sobota zleciała na podlewaniu i koszeniu, jutro będę kończył, gdyż o 14 zamykali firmę i mnie wygonili. Będę ratował miscanta, gdyż barany plantowali koparką ziemie z wykopu i przysypali taką piękną trawę, już z niej nic nie będzie ale chcę chociaż karpę uratować. Więc na jutro szykuje się duża robota trza wykopać ze cztery dołki a ziemia tu jak skała. Miscantów mam chyba 12 karp a z tej planuje zrobić cztery.

Bogdziu, koszenia jest dużo ale teren trudny i sobota za krótka. Najważniejsze że parking obkosiłem, w tygodniu jest to niemożliwe, samochodów pełno, zakrywają trawę i boje się żeby jakiś kamień nie strzelił w samochód. W sobotę parking prawie pusty a ci co pracują, zmywają się o 11.

Haniu, kapelusz na pewno sobie sprawie, będę wyglądał jak prawdziwy farmer Robota może nie lekka ale stać przy maszynie i wąchać jakieś smrody i kurze, to na pewno nie ma porównania, a tak jestem sam sobie panem i nie muszę wykonywać poleceń innych.

Klamber 05:39, 14 lip 2014

Gabrysiu, jest mi bardzo miło że podglądasz moje przygody, chciałbym pokazać wszystko ale nie jestem w stanie. Tyle jest do pokazania że nawet nie wiem od czego zacząć. Na pierwszy rzut oka jest podobnie ale po dłuższej chwili, widać że jest tu całkiem inaczej, flora i fauna ,architektura i nawet samochody, po prostu inny świat. Tu widać żywe

reklamy, kszaczków ,trawy i żwiru.

Aniu, naprawdę mam super robotę, pracuje we własnym rytmie, nikt mnie nie pogania, mam nadzieję że uda mi się dłużej tam pociągnąć, nie tylko jeden sezon. Z drugiej wiadomości jeszcze się nie cieszę, wiesz sama jak tu jest z przyjazdami.
Marto, futrzaków znów fajnych zrobiłem a kojoty nie straszne, gorzej trafić na skunksa to podobno przygoda jest, smrodu można się pozbyć tylko w 3 dniowej kąpieli z pomidorów. Wczoraj spotkałem rano w parku dwa szopy, właziły przy mnie na drzewo, matka z małym ale fajny film mam i fotki.
Monteverde, kawał czasu Cię nie było. Mam nadzieję że ogród w Olsztynie już dopracowany. Teraz bez komputra miesiąc to kawał czasu ale pewnie w ogródku za to poszalałaś

zawitka 08:08, 14 lip 2014

Witaj Robercie dawno do Ciebie nie zaglądałam a ty dobre wiadomości że masz pracę i to dobrą dla Ciebie i że będziesz miał gościa z Rodziny .. Jak znajdę więcej czasu to obejrzę Twoje cudne zdjęcia Nie miałam czasu bo wzięłam się za remont domu ale już koniec iczasu będzie ciut więcej Pozdrawiam serdecznie ijak będziesz miał czas to wiesz co -----foteczki poproszę
hanka_andrus 08:41, 14 lip 2014

Te ostatnie gęsi- bombowe. Niezła inspiracja.
Borbetka 11:19, 14 lip 2014

O kąpieli w pomidorach po spotkanku ze skunksem to pierwszy raz słyszę . Coś podobnego! Cieszę się Robert, że praca lepsza i podoba Ci się, odzywaj się częściej.
monteverde 11:43, 14 lip 2014

w ogródku istny "busz" tyle wszystkiego kwitnie zaglądałam do Ciebie i oglądałam fotki, ale nie chciało mi się nic pisaćMetoda na zapachy skunksowe mam nadzieję, że przez Ciebie nie musiała być stosowana pozdrówka