Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 21:29, 20 sie 2012

Witaj Kasiu po weekendzie Będę pamiętać następnym razem
Enya73 21:42, 20 sie 2012

asc napisał(a)
Spotkanie ogrodowiskowe ... na które sie zdecydowałam to był idiotyczny pomysł .. i trzeba było ratowac twarz
I sorki, że tak filozofuję na gościnnych występach..

Aniu ! Szkoda, że jednak mnie u Ciebie nie bylo i chociaż nie poznałyśmy się osobiście, to Ci powiem, po obejrzeniu zdjęć i komentarzy po spotkaniu w Twoim ogrodzie, że nie masz absolutnie żadnych powodów, żeby tak myśleć Skąd w ogóle przyszła Ci do głowy taka myśl. Ja Ci to mówię zupełnie szczerze i obiektywnie, że po pierwsze masz jeden z najciekawszych ogrodów na Ogrodowisku, po drugie sama jesteś wyjątkową osobą ( po obejrzeniu zdjęć i przeczytaniu parudziesięciu Twoich wypowiedzi wiem to na pewno
Widać było, że wszyscy świetnie się bawili, buzie uśmiechnięte. Jesteś dobrą duszą tego forum i jako gospodyni spotkania na pewno się sprawdziłaś! Ii musisz uwierzyć, że tak jest!!!! Bo dostaniesz po łapkach za takie wpisy
Grunt to pozytywne myślenie! Dobre myśli, przyciągają dobre rzeczy. Pozdrawiam
Enya73 21:56, 20 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)

Ja niestety też bardzo lubię jeść i w dodatku mam tendencje do tycia, dlatego ciągle się ruszam
Rano oczywiście upiekłam świeże bułeczki, zjedliśmy je w mgnieniu oka (obiecuję, że w najbliższym czasie wszystkie przepisy wrzucę do wątka kulinarnego
Dlatego potem długi spacer z psem, a potem rower. Pojechaliśmy nad zalew do Chechła. Fajna trasa, droga prowadzi przez okoliczne pola i lasy.

No no no Ale piękna sportsmenka Wspaniałe tereny macie w okolicy.

Monika, dziekuję sportsmenką to kiedyś faktycznie byłam, dokładnie gimnastyczką przez 7 lat podstawówki (gimnastyka sportowa). Ale to już prawie prehistoria, dziś patrząc na mnie, trudno to sobie wyobrazić Przynajmniej sprawność fizyczną zachowałam, co przydaje się przy pracy w ogrodzie
Enya73 21:58, 20 sie 2012

Nebel
Enya, dokładnie opisujesz moje przejścia z ogrodem, ale pomyśl, żeby zarobic na to wszystko to musimy pracować, prawda? przynajmniej ja. Nie mam czasu na jakieś kursy, szkolenia, ślęczenia nad książkami - zresztą mam ich mnóstwo i co z tego? W każdej z nich są tylko podstawowe informacje .Cały problem i to wychwyciłam na naszym forum - nie możemy byż specjalistami w każdej dziedzinie. Ogród nie jest pasją mojego życia, ale chciałabym mieć wokół siebie coś "mojego" czyli cos co odpowiada mojej osobowści i temperamentowi.
ewa

W moim przypadku jednak to wielka pasja, której poświęcam od 11 lat mnóstwo czasu
Pozdrawiam
Madzenka 22:04, 20 sie 2012

Enya73 napisał(a)
Nebel
Enya, dokładnie opisujesz moje przejścia z ogrodem, ale pomyśl, żeby zarobic na to wszystko to musimy pracować, prawda? przynajmniej ja. Nie mam czasu na jakieś kursy, szkolenia, ślęczenia nad książkami - zresztą mam ich mnóstwo i co z tego? W każdej z nich są tylko podstawowe informacje .Cały problem i to wychwyciłam na naszym forum - nie możemy byż specjalistami w każdej dziedzinie. Ogród nie jest pasją mojego życia, ale chciałabym mieć wokół siebie coś "mojego" czyli cos co odpowiada mojej osobowści i temperamentowi.
ewa

W moim przypadku jednak to wielka pasja, której poświęcam od 11 lat mnóstwo czasu
Pozdrawiam

Dla mnie ogród to teź pasja i relaks, dzięki któremy łapię dystans do codzienności ...
Enya73 22:10, 20 sie 2012

Dziś miałam niewiele czasu na ogród, zdążyłam tylko podlać i już ciemno się zrobiło. Szkoda, ż te dni coraz krótsze i coraz mniej czasu na ogród. Żyję teraz od weekenu do weekendu, kiedy można dłużej posiedzieć i coś porobić.
Enya73 22:11, 20 sie 2012

Dziś mówię dobranoc
JulkAd 22:12, 20 sie 2012

Dobranoc
Mala_Mi 23:28, 20 sie 2012

Enya73 napisał(a)

Spotkanie ogrodowiskowe ... na które sie zdecydowałam to był idiotyczny pomysł .. i trzeba było ratowac twarz
I sorki, że tak filozofuję na gościnnych występach..

Aniu ! Szkoda, że jednak mnie u Ciebie nie bylo i chociaż nie poznałyśmy się osobiście, to Ci powiem, po obejrzeniu zdjęć i komentarzy po spotkaniu w Twoim ogrodzie, że nie masz absolutnie żadnych powodów, żeby tak myśleć Skąd w ogóle przyszła Ci do głowy taka myśl. Ja Ci to mówię zupełnie szczerze i obiektywnie, że po pierwsze masz jeden z najciekawszych ogrodów na Ogrodowisku, po drugie sama jesteś wyjątkową osobą ( po obejrzeniu zdjęć i przeczytaniu parudziesięciu Twoich wypowiedzi wiem to na pewno
Widać było, że wszyscy świetnie się bawili, buzie uśmiechnięte. Jesteś dobrą duszą tego forum i jako gospodyni spotkania na pewno się sprawdziłaś! Ii musisz uwierzyć, że tak jest!!!! Bo dostaniesz po łapkach za takie wpisy
Grunt to pozytywne myślenie! Dobre myśli, przyciągają dobre rzeczy. Pozdrawiam

Dzięki za info, że mam odpowiedz.....
Sprostuję nieco moje szybkie myśłi przelewane na klawiaturke....
Nie żałuje potkania... jedno z najwspanialszych przezyć w zyciu..... szkoda , ze tak krótko trwało.... żąłauję, że nie miałam czasu sie przygotowac do niego.....
Stosunek wolengo czsu do przedsięzwzięca był -- idiotyczny.. natomaist spotkanie..... było bosko.. tylko dlaczego tak krótko??????
NIE ŻAŁUJĘ deczyji
Kondzio 23:32, 20 sie 2012

Enya73 napisał(a)
Dziś miałam niewiele czasu na ogród, zdążyłam tylko podlać i już ciemno się zrobiło. Szkoda, ż te dni coraz krótsze i coraz mniej czasu na ogród. Żyję teraz od weekenu do weekendu, kiedy można dłużej posiedzieć i coś porobić.
Ale tak ma kazdy Jak chcesz kopytniki to moge je przywiez do kapiasów