Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 20:12, 02 mar 2013

Reniu, to jednak zrobiłaś zakupy ogrodnicze będzie Cię korciło tym szpadelkiem popracować.
Zmiana szkoły, rozumiem zawsze stresujące dla wszystkich. Mój S. ma podstawówkę i gimnazjum razem więc zmiany nastąpią dopiero jak przyjdzie szkoła średnia- ale będzie się wiązało niestety z dojazdami do miasta
Gosiniak 20:21, 02 mar 2013

Budzą się do życia roślinki, a my z nimi, ja się czuję tak jakbym z głębokiego snu wstała, drugi dzień słonko u mnie, strasznie cieszy
Spokojnej i słonecznej niedzieli życzę
Bogdzia 20:32, 02 mar 2013

Pozdrówka zostawiam.
Mala_Mi 21:39, 02 mar 2013

Przedwczoraj miałam zamarznięta ziemię, a dziś już puściło , co prawda nie wszędzie, ale wszędzie byliny już sie obudziły.. i wcale im nie przeszkadza zamarznięta ziemia. Nieco sie dziś zdziwiłam..
Kindzia 22:07, 02 mar 2013

To goździk Ulcia? Przycinasz go jakoś? Mam i nie wiem co z nim robić.

Żurawka faktycznie uratowana

Mieczyki w donicach sadzisz? Potem do gruntu podrośnięte przesadzasz? Ja zawsze po 15 maja prosto do gruntu, pasuje im ziemia, wielgachne i dorodne rosną.
renatamama3 22:15, 02 mar 2013

Moje dzieciaki po przeprowadzce zostali w starej szkole od nas ok 1,5 km ,tu jest szkoła z 200 metrów od nas ale tu i tam gdzie chodzą jest tylko podstawówka.Najbliższe gimnazjum 3 km ale córa idzie dalej ok 7 km wybrała klasę sportowo-narciarską przy gimnazjum jest liceum .Tak zakupki poczynione ,będą kanciki.Pozdrawiam
Basia_1987 23:51, 02 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Budzą się do życia roślinki, a my z nimi, ja się czuję tak jakbym z głębokiego snu wstała, drugi dzień słonko u mnie, strasznie cieszy

Dziewczyny a mnie cieszy to,że raduje nas przyroda budząca się do życia, w przeciwieństwie do innych, którzy nie dostrzegają tego, przechodząc obojętnie
bociek 09:08, 03 mar 2013

Czuje sie ta wiosne, oj czuje, juz bym poleciala na zakupy do ogrodniczego, ale powtarzam sobie to co Danusia Kondziowi - najpierw porzadki

Milej niedzieli
Urszulla 11:19, 03 mar 2013

Gosiniak napisał(a)

Dziękuję Gosiu, u nas zimno. Słońce tylko wczoraj przyświecało, dziś pochmurnie.

Bogdzia napisał(a)
Pozdrówka zostawiam.

Dzięki.

asc napisał(a)
Przedwczoraj miałam zamarznięta ziemię, a dziś już puściło , co prawda nie wszędzie, ale wszędzie byliny już sie obudziły.. i wcale im nie przeszkadza zamarznięta ziemia. Nieco sie dziś zdziwiłam..

A u mnie takich oznak nie ma

Kindzia napisał(a)

To goździk Ulcia? Przycinasz go jakoś? Mam i nie wiem co z nim robić.

Żurawka faktycznie uratowana

Mieczyki w donicach sadzisz? Potem do gruntu podrośnięte przesadzasz? Ja zawsze po 15 maja prosto do gruntu, pasuje im ziemia, wielgachne i dorodne rosną.

Tak, to goździk dostałam od os siostry męża i też na razie nie wiem co z nim zrobić. Trochę się rozrósł od zeszłego roku. A mieczyki w donice, bo krótko kwitną. Zobaczę co będzie.

renatamama3 napisał(a)
Moje dzieciaki po przeprowadzce zostali w starej szkole od nas ok 1,5 km ,tu jest szkoła z 200 metrów od nas ale tu i tam gdzie chodzą jest tylko podstawówka.Najbliższe gimnazjum 3 km ale córa idzie dalej ok 7 km wybrała klasę sportowo-narciarską przy gimnazjum jest liceum .Tak zakupki poczynione ,będą kanciki.Pozdrawiam

To wybrała poważny profil, czyżby przyszły nauczyciel wf?

Basia_1987 napisał(a)

Dziewczyny a mnie cieszy to,że raduje nas przyroda budząca się do życia, w przeciwieństwie do innych, którzy nie dostrzegają tego, przechodząc obojętnie

Masz rację, nie wszystkich to tak cieszy.

bociek napisał(a)
Czuje sie ta wiosne, oj czuje, juz bym poleciala na zakupy do ogrodniczego, ale powtarzam sobie to co Danusia Kondziowi - najpierw porzadki

Milej niedzieli

Cenne rada, tylko u mnie porządki to nieustająco przez cały rok potrzebne. Oj długo jeszcze potrwają

danuta_szwajcer 17:09, 03 mar 2013

Wczoraj taka wiosna i piękne słonko i zaraz więcej werwy do życia a dziś zimnica zapewne u Ciebie też tak wieje ? żórawki u mnie mają sie dobrze wiec będe robic tak jak mi doradziłas sadzonki