Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

malwes 21:07, 07 maj 2013

Ewunia, robisz świetne zdjęcia i rodzina "się nie zna" i nie wie co traci. W każdym razie ja rozumiem Ciebie doskonale bo sama uwielbiam fotografować i nawet w tym roku udało mi się wyrwać na weekendową szkołę fotograficzną i trochę połazić w plenerze z innymi takimi zakręconymi. Holandia jest piękna. Nie byłam, szkoda, muszę kiedyś nadrobić - oczywiście z obiektywem w ręku . Fotografuj i pokazuj. Pięknie chwytasz klimaty tych miejsc.
ewalm 21:20, 07 maj 2013

Nieszko, to fajnie, cieszę się : )

Agato, no właśnie, do czasu, jak słusznie zauważyłaś. Małoletnich jedzeniem to akurat zazwyczaj da się zająć, ale za to kto pija espresso ten nie sączy długo, niestety.

Wstawiłam w wątku o Keukenhof część zdjęć, ale zmuszona jestem zrobić przerwę techniczną na kąpanie.
Przetacznik 22:35, 07 maj 2013

ewalm napisał(a)
Ooo. Nieszko, dziękuję. To bardzo miłe i motywujące. Bo moja rodzina tak nie myśli. Może dlatego, że nie oglądają zrobionych tylko robione. I wołają "no, chodź już, chodź". Agata może potwierdzić.

O a nie pomyliłaś czasem rodzin z moją?
Dobrze prawią dziewczyny, aparat w Twojej ręce bardzo dobrze pasuje...

BIję się w pierś, jak mogłam wiatraka nie zoczyć? Goudę, chodaki i resztę oczywiście widziałam tylko wiatraka nie a taki duży : )
EPODLAS 22:53, 07 maj 2013

Ewa, śliczne zdjęcia z Holandii, miałaś co oglądać i fajnie to pokazałąś
ewalm 09:20, 08 maj 2013

malwes napisał(a)
Ewunia, robisz świetne zdjęcia i rodzina "się nie zna" i nie wie co traci. W każdym razie ja rozumiem Ciebie doskonale bo sama uwielbiam fotografować i nawet w tym roku udało mi się wyrwać na weekendową szkołę fotograficzną i trochę połazić w plenerze z innymi takimi zakręconymi. Holandia jest piękna. Nie byłam, szkoda, muszę kiedyś nadrobić - oczywiście z obiektywem w ręku . Fotografuj i pokazuj. Pięknie chwytasz klimaty tych miejsc.

Gosiu, dziękuję. Weekendowa szkoła fotograficzna ? super! - a jak to wygląda w praktyce?

No, nie, rodzina nie jest taka zła. Nie narzekają tak bardzo. A Średni przechwycił teraz mój kompakt, którego mało używam, więc mu pożyczyłam i w trakcie zwiedzania chodzimy razem w ogonie. Byłam zaskoczona jak ładnie kadruje. Średni to w ogóle tajemniczy człowiek jest i ma wiele nieujawnionych zdolności. Na codzień niezauważalny, a jak czasem coś ujawni to wszyscy jesteśmy zaskoczeni.

Ja też nie lubię na nich czekać, jak muszę, ale czekam. Na przykład te narty. Co za nudny sport. Człowiek stoi pod stokiem ...i stoi ...i stoi. I ile kawy można wypić?
ewalm 09:22, 08 maj 2013

Przetacznik napisał(a)

O a nie pomyliłaś czasem rodzin z moją?

Hmm, chyba nie pomyliłam.. Liczba dziewczynek by się zgadzała, ale chłopców jakoś więcej...Chociaż też mamy jednego co się zaczął rozwijać muzycznie. Ale to chyba nie ten sam

ewalm 09:26, 08 maj 2013

EPODLAS napisał(a)
Ewa, śliczne zdjęcia z Holandii, miałaś co oglądać i fajnie to pokazałąś

Dziekuję Bożenko. Jeśli będziesz miałą okazję, jedź koniecznie. Bardzo malowniczy kraj. Podobnie zresztą jak Nadrenia-Palatynat, zupełnie nieodkryta krajobrazowo w naszym kraju. Z bólem muszę przyznać, że akurat moje Mazowsze wypada pod tym względem ciut słabiej. Ale mamy jeszcze parę innych województw, gdzie też jest pięknie i na krajobrazy nie można narzekać. No, polska wieś niestety taka ładna jak holenderska na ogół nie jest, ale za to przyrodę mamy super.
AgataBC 11:21, 08 maj 2013

kolejna zdolna fotografka- chyba tu sami tacy : )
popcorn 11:23, 08 maj 2013

Ewo idę oglądać Holandię Twoimi oczyma
ewalm 11:31, 08 maj 2013

Deboro, fakt, na Ogrodowisku można zobaczyć mnóstwo dobrych zdjęć.

Karola, znaczy Keukenhof?, czy skromne trzy zdjęcia z miasteczka? Myślę, że w tym roku wiosna specjalnie dla Was się spóźniała, żebyście tego 18 maja jeszcze miały co oglądać ; )