I nasza góra do przeróbki-zaczęta ale chyba strasznie dużo z nią roboty będzie. Na razie chłpaki pomogli- ale zostali raczej zmuszeni do tego - siła perswazji
I kolejna nowa część pod nasadzenia. Denerwowała mnie trawa w tym miesjcu bo upodobały te fragment i krety i nornice i trawa właziła na kostkę i zapragnęłam coś z tym zrobić. Ostatnio na targu kupiłam od działkowicza taki drapak cisowy za śmieszne pieniądze i mam zamiar coś z nim zrobić. Posadziłam go tu ale chyba w tym miejscu bedzie mnie denerwował i należy go przesadzić. A na ten kawałek mam do przesadzenia sporo roślin tylko muszę pomyśleć jak je rozlokować.
Kuleczki ładnie przystrzyżone. Nowa rabatka przy podjeździe - milo na nia będzie patrzeć.
Stokrotki ladniusie i bratki. Moze mi się uda też kupic stokrotki
He he ....wiedziałam kiedy zajrzeć i trafiłam na nową porcję fotek
Nieźle z eMem podziałaliście, widać różnicę. Tego niwaki to jakoś nie widziałam wcześniej. Czy to może ta jodłą co zaczęła chorować?
A kuleczki takie kształtne, że słów nie mam
i ja się załapałam na nowe fotki pięknie podziałaliście ciemierniki wspaniałe, kulki ostrzyżone pierwsza klasa no super bratki szalenie atrakcyjny kolor niwak wyszedł super
Nadal podtrzymuję moje zdanie nt. górki ) i nie zmienię
czekam na nową rabatę
Pozdrawiam