Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Kasya 08:30, 04 maj 2016

anka_ napisał(a)
Aniu te 50 to kropla w morzu potrzeb. Ale narazie na tyle mam tak naprawdę gotowe miejsce. Na jesieni zamówię resztę. A sadzić będę jak tylko przyjadą....Mają być w tym tygodniu.

tak sobie mysle i wzdycham...ze jak mam tak malo miejsca
bedziesz miala cudny ogrod za jakis czas
07_Rene 10:27, 05 maj 2016

Aniu, powoli a do celu.... Ja też robię żywopłoty w granicy zamiast ogrodzenia.... i na raty. Jak kiedyś będę wstanie płot postawić, to się postawi, a żywopłot już będzie. Jedno drugiemu nie wadzi
Jakbym wszytko od razu zrobiła, to nie byłabym wstanie o to zadbać. Wiadomo, że nowe nasadzenia wymagają więcej uwagi nadzoru
Będzie dobrze Grunt, że masz chęci do dłubania w ziemi i cięzkiej pracy.
anka_ 11:11, 05 maj 2016

Kasya napisał(a)

tak sobie mysle i wzdycham...ze jak mam tak malo miejsca
bedziesz miala cudny ogrod za jakis czas
No cóż, wszystko ma swoje plusy i minusy. U ciebie Kasiu jak wsadzisz drzewo to chociaż je widać. U mnie wszystko ginie. Już inna sprawa, że ze względu na potrzebne ilości i związane z tym koszty kupuję małe rośliny.

Pigwa- śliczne z niej drzewko.

07_Rene napisał(a)
Aniu, powoli a do celu.... Ja też robię żywopłoty w granicy zamiast ogrodzenia.... i na raty. Jak kiedyś będę wstanie płot postawić, to się postawi, a żywopłot już będzie. Jedno drugiemu nie wadzi
Jakbym wszytko od razu zrobiła, to nie byłabym wstanie o to zadbać. Wiadomo, że nowe nasadzenia wymagają więcej uwagi nadzoru
Będzie dobrze Grunt, że masz chęci do dłubania w ziemi i cięzkiej pracy.
Renato ja zdecydowałam się kupić siatkę leśną na tym kawałku co będę sadzić teraz świerki. Wiem, że inaczej te serby by nie przetrwały. Zamówiłam 100m, jak tu pociągnę ogrodzenie to pójdzie do innej części.

Kwitnie Ola. Muszę jej strzelić lifting korony.

Jabłoń Sargenta nie chce być gorsza i goni...

i jarząb szwedzki też...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Bogdzia 21:37, 05 maj 2016

Nie rób nic Oli niech sobie wysoko rosnie. Masz duzy ogród a ciecie to dla tych co małe mają.
anbu 21:43, 05 maj 2016

anka_ napisał(a)

Kwitnie Ola. Muszę jej strzelić lifting korony.

Aaaa to ta słynna Ola o którą tyle zamieszania było Ładniutka jest
anka_ 23:03, 05 maj 2016

Bogdzia napisał(a)
Nie rób nic Oli niech sobie wysoko rosnie. Masz duzy ogród a ciecie to dla tych co małe mają.
Bogdziu ja muszę jej tylko lekko skorygować koronę, bo trochę nieproporcjonalnie rośnie i przechyla się na jedną stronę. Na zdjęciu tego nie widać. Z wysokości nie będę jej poskramiać, może szaleć. Lubię duże drzewa.

anbu napisał(a)
Aaaa to ta słynna Ola o którą tyle zamieszania było Ładniutka jest
Tak Aniu, to właśnie ona.

A Royalty goni....

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Mira104 09:12, 06 maj 2016

miodzio jabłonki
07_Rene 09:15, 06 maj 2016

Kusicie tymi jabłonkami... Naprawdę są piękne
Kasya 09:16, 06 maj 2016

Obie jablonki masz śliczne, masz dużo miejsca, ja bym zgromadziła jeszcze kilka
Zana 10:07, 06 maj 2016

No normalnie mus mieć jakąś jabłonkę! Słodkie