Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Mala_Mi 11:46, 04 lis 2018

Strzępek fajnie się przebarwia

Zakupy fajne

Na tiarelki sercolistne zapraszam.. co prawda były przysmakiem opuchlaków, ale sporo się uchowało i nawet nie wszystkie uschły po lecie. Wodzę że kilka kępek przetrwało.. a mnożą się szybko.
Mary 17:12, 04 lis 2018

anka_ napisał(a)

Dziewczyny klonik rośnie, nabiera masy i cieszy ogromnie. Śliczny całym rokiem. I jak widać trzyma liście mimo iż większość liściaków wkoło już dawno goła.

I świeci mimo deszczowej pogody.

Pięknie Ci urósł, Aniu.
wikai 19:35, 04 lis 2018

czesc
anka_ 08:57, 05 lis 2018

Margerytka40 napisał(a)
O to bardzo dobre wiadomości, chcę właśnie ją tak na 1,5m wysokości. Kupiłam 5szt

I będzie Pani zadowolona.

Mala_Mi napisał(a)
Strzępek fajnie się przebarwia

Zakupy fajne

Na tiarelki sercolistne zapraszam.. co prawda były przysmakiem opuchlaków, ale sporo się uchowało i nawet nie wszystkie uschły po lecie. Wodzę że kilka kępek przetrwało.. a mnożą się szybko.
Aniu strzępek robi fajną robotę. No i dodatkowy plus, że długo trzyma liście. Zakupowo pomalutku do przodu, muszę zacząć obsadzać te swoje ary. Tiarelkę testuję. Jak da u mnie radę to będę zwiększać ilość. No i skalnice jesienne muszę dokupić.

Listopad... a jeszcze zwoje zbiory...

Mary napisał(a)
Pięknie Ci urósł, Aniu.
Wiesz Marysiu, cofnęłam się do jego pierwszych zdjęć i sama się zdziwiłam jak bardzo się zmienił.

wikai napisał(a)
czesc
Witam serdecznie.

Nowy dawca igieł w moim ogrodzie- Gold Coin
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
mikina34 15:11, 07 lis 2018

anka_ napisał(a)

Ptasia stołówka.

Ale z tej ptasiej stołówki chyba tez coś wcześniej korzystasz? Czy dla siebie masz drugą miejscówkę? Mam jedną taką zaciszną, ciepłą ścianę budynku drewnianego i korci mnie żeby tam posadzić winogrono, tylko nic na ten temat nie wiem jeszcze
anka_ 17:36, 07 lis 2018

Moniu ja mam jeden krzaczor. Nie jest cięty fachowo, bo to domek eMa. Ale owocuje jak głupi, nie do przejedzenia. Obecnie zostały głównie na górze, bo nie ma komu zerwać.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kasya 17:43, 07 lis 2018

Sosenka...to lubie !
anka_ 18:09, 07 lis 2018

Tylko nie chciał aparat nastawić mi ostrości. Ale skończę sadzić to pstryknę fotkę.

Dla ciebie Kasiu ostatnie barwy u p.Szmit
Kasya 18:31, 07 lis 2018

A to tam byłaś po zakupy
Fajna tam musi być jesień
anka_ 18:47, 07 lis 2018

Kasya napisał(a)
A to tam byłaś po zakupy
Fajna tam musi być jesień
Niestety Kasiu byłam tylko jako osoba towarzysząca. Zakupy internetowe.

Dzisiaj przyszła kolejna partia na kwaśną- azalie japońskie. Maluchy, ale przy większej ilości dorodne krzaczki są poza moim zasięgiem cenowym.
Zapakowane super.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies