TAR
13:40, 15 lut 2022

a ja zawsze chcialam byc taka perfekcyjna i miec poukladane i dopiete na ostatni guzik, zreszta za to tez zawsze mnie chwalono a ja roslam jak ta rzodkiewka na wiosne
ale to zachowanie kontroli to prawdopodobnie nerwica natrectw, poglebily sie tez u mnie ataki paniki, ze nie dam rady, nie ogarne, ze swiat sie zawali jak czegos nie zrobie i zaczely sie problemy zdrowotne a do calosci nalożyla sie smierc Taty. Ciezki to byl okres, dzis jeszcze daje popalic. Ale od listopada zmienilam taktyke i motto zyciowe na "jakos to bedzie" i wiecie co, jakos to jest. Chociaz czasem bywa ciezko koniecznie musimy poszukac tych promyczkow nadziei nie tylko w sobie.
zastanawiam sie tez nad rezygnacja z pracy, lubie ja ale chyba mam dosc, nie bede tu szczegolowo pisac, bo zale wyjeja sie jak wielka powodz. a apropo chudniecia to poszlam na calosc i przeszlam na pudelka. ostatnio ani nie mam ochoty gotowac ani wymyslac wiec w tym ciezkim okresie ide na latwizne a jesli przelozy sie to na moje zdrowie to tylko plus
na razie jest smacznie i urozmaiocono, w zyciu bym tak nie robila i nie nawymyslala z braku czasu chociazby.
wszystkim watpiacym polecam: jakos to bedzie

zastanawiam sie tez nad rezygnacja z pracy, lubie ja ale chyba mam dosc, nie bede tu szczegolowo pisac, bo zale wyjeja sie jak wielka powodz. a apropo chudniecia to poszlam na calosc i przeszlam na pudelka. ostatnio ani nie mam ochoty gotowac ani wymyslac wiec w tym ciezkim okresie ide na latwizne a jesli przelozy sie to na moje zdrowie to tylko plus

wszystkim watpiacym polecam: jakos to bedzie