Rojodziejowa
20:50, 23 wrz 2024
.jpeg)
Roocika, Z tym entuzjazmem bym nie przesadzała
Po prostu chcę w końcu zjeść tą żabę. Straszy od wjazdu. Wszystkich wita burdel...
Judith, udawałam właśnie już chyba wystarczająco długo
Czas chociaż spróbować.
Marcin89, no nie ma siły, ukryć jej nie dam rady, nawet nie chcę
Po prostu dłużej nie zniosę widoku tego kopca kreta na wjeździe. Niech chociaż będzie zielony kopiec 
MagdaLenka, zamierzam położyć kartony, jakoś je przytwierdzę. Dodatkowo położę folię. U mnie bez folii od razu w skarpie robią się wyrwy i korytka strumyczków. Jak będzie mnie to za dużo kosztować, to wypierdzielę
Mrokasia, Judith nie zgadzam się ani z Tym wazszym niby lenistwem, ani ze starością!
Agatorku, jeśli już jakąś inną formę niż Kiku to widziałabym bardziej jakiegoś wielopniowego cudaka. Przyłożyć nie przyłożę, bo ona w ziemi
Jak wykopię, to tak, żeby od razu ją do ziemi wkładać, bo i tak będę się stresować, czy przeżyje.

Judith, udawałam właśnie już chyba wystarczająco długo

Marcin89, no nie ma siły, ukryć jej nie dam rady, nawet nie chcę

MagdaLenka, zamierzam położyć kartony, jakoś je przytwierdzę. Dodatkowo położę folię. U mnie bez folii od razu w skarpie robią się wyrwy i korytka strumyczków. Jak będzie mnie to za dużo kosztować, to wypierdzielę

Mrokasia, Judith nie zgadzam się ani z Tym wazszym niby lenistwem, ani ze starością!
Agatorku, jeśli już jakąś inną formę niż Kiku to widziałabym bardziej jakiegoś wielopniowego cudaka. Przyłożyć nie przyłożę, bo ona w ziemi