Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » NewLife w ogrodzie

NewLife w ogrodzie

BasiaLT 13:40, 21 lis 2016

Pierniki przepiękne. Ja też piekę co roku ale moje ani się umywają do twoich. Narobiłaś mi smaka jak nie wiem. Chyba już czas zabierać się za ich pieczenie żeby zdążyły zmięknąć.
Joku 14:32, 21 lis 2016

Pierniczki, gwiazdki, wnętrza, choinki - wszystko robi wrażenie !!!
Iwk4 15:32, 21 lis 2016

Jeeeeeej, Beatko !!!
Szukam szczęki. Nie wiem, czy wśród pierników, gwiazdek, choinki czy na podłodze u ciebie zgubiłam.
Cudne to wszystko. Wytworne. Pikne
Chętnie bym się umówiła z Tobą na naukę pieczenia i lukrowania. Cuda tworzysz.
A przyjmujesz zamówienia na pierniczki na choinkę?
Też bym ich nie zjadła, hi, hi

A gwiazdki możesz obfocić?
Umiem odpatrzyć ze zdjęcia. A masz chyba kilka wzorów

mirkaka 16:00, 21 lis 2016

Takich cudnych pierników nie widziałam jeszcze, jak z fabryki ale masz zdolności. Ja w kuchni nie lubię robić, jakoś mnie taka robota nie wciąga. Zmuszam się do robienia uszek wigilijnych i pierogów z kapustą i grzybami. Mimo że wszystkim smakują to nie zachęca mnie to do roboty. Ale jak wstawisz przepis na ciasto pierniczkowe to też chętnie skorzystam
Śnieżynki na szydełku też mam, zrobione przez moją mamę, ona miałam zdolności w łapkach, u mnie łapki jakieś drewniane
Piszesz że nie lubisz z domu wyjeżdżać na zakupy? Ale takie ogrodowe zakupy to ja uwielbiam, cierpię jak przychodzi zima i nie mogę sobie do ogrodniczego pojechać.
Jeżdżę zatem do centrum handlowego i wyszukuję storczyki przecenione,a potem je ratuję i jak zakwitną to mam ogromną satysfakcję
zoja 16:47, 21 lis 2016

ale smacznie i świątecznie
cuda tworzysz! i pracowita jesteś jak mróweczka - czy Ty w ogóle czasem odpoczywasz? jak nie ogród to kuchnia albo dekoracje musisz częściej brać przykład z kota i wylegiwać się przed kominkiem
Iwk4 16:53, 21 lis 2016

Zapomniałam przez to szukanie szczęki - ustawiam sie w kolejce po przepis. To już chyba pora robić?
Margo 18:25, 21 lis 2016

O matko, ale cuda !!!
Skąd masz takie cudne foremki do pierników? Ja mam trochę, ale takie zwykłe, A Twoje wybajerowane na maxa. Poproszę o namiary
No i te śnieżynki koronkowe. ...
Przyjmujesz zamówienia ?
kinia111 19:06, 21 lis 2016

Witaj Beatko masz fajny dom i duży ogród to i pracy dużo. Ale po fotkach widzę że dajesz radę. A te pierniki to rzeczywiście dzieło sztuki. Będę z zaciekawieniem śledzić twój wątek. Kinga.
jolanka 19:16, 21 lis 2016

Beata, wracaj i pisz szybko ten przepis na pierniczki
Normalnie zaniemówiłam z wrażenia
asiak 20:26, 21 lis 2016

Jestem pod wrażeniem cudownych pierniczków