Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

April 08:01, 17 lip 2021

Kasiu, usiedzieć nie możesz? Oszczędzaj się troszkę.
Chciałabym mieć tyle energii.
Widziałaś jakie zachwyty wzbudziły twoje zdjęcia? Masz talent dziewczyno.
mrokasia 09:37, 17 lip 2021

Matko, chyba Ci się załączył tryb wicia gniazda III stopnia!
Kasia_CS 10:06, 17 lip 2021

Agatorek napisał(a)
Jezuuu, kobieto, co Ty bierzesz, że masz tyle energii?

Relację z ogrodu Iwonki widziałam, ehhh, wiedziałam, że nie warto szukać tej szczęki .

Hm... w sumie to jakieś witaminki ciążowe przyjmuję, może mają w sobie dopalacz Ale też umówmy się - jakichś ciężkich robót nie robię, a prace ogrodowe jakiekolwiek sprawiają mi radość, więc to oczywista oczywistość, że próbuję jeszcze cokolwiek podziałać

Gosiek33 napisał(a)
Mam potrzebę zostawienia swoich ochów i achów zostawić u kobiety obdarzonej spojrzeniem na piękno wokół, wydobycia go z ogrodów i roślin a na dodatek przepięknego utrwalenia tego w fotografii

chapeau bas

Kochana Gosiu!! Jest mi mega niezmiernie miło, bo jak pisałam w Twoim wątku chociażby przed chwilą - sama robisz rewelacyjne fotki i dla mnie to olbrzymi komplement!!

April napisał(a)
Kasiu, usiedzieć nie możesz? Oszczędzaj się troszkę.
Chciałabym mieć tyle energii.
Widziałaś jakie zachwyty wzbudziły twoje zdjęcia? Masz talent dziewczyno.

Widziałam!! Unoszę się nad ziemią to super miłe...

A oszczędzanie mi nie idzie w parze z potrzebą działania skoro ciało i stan umysłu pozwalają no ale zaczynam się obawiać, kiedy ta moja pannica zamierza wyjść, bo jak jej nie rusza moja aktywność, to się martwię, że jest tam jej zbyt dobrze i nie będzie chciała się pokwapić na zewnątrz a niczego tak bardzo nie chcę jak wywolywania porodu, wrrr... no ale kilka dni jeszcze ma do namysłu

mrokasia napisał(a)
Matko, chyba Ci się załączył tryb wicia gniazda III stopnia!

Wiesz co - wczoraj dopiero spakowałam swoją torbę do szpitala (choć chyba są w niej jeszcze jakieś braki ) to chyba przeczy wiciu, haha! I zdałam sobie kilka dni temu sprawę, że nigdzie nie przygotowałam skrawka miejsca w szafie na ubranka dla Młodej, ale już to naprawiłam - zszokowało mnie, że ubranka wciąż w kartonach leżą to chyba jednak zbytnia beztroska
Gosiek33 10:38, 17 lip 2021

Ewentualnie weź się za mycie okien
Kasia_CS 10:48, 17 lip 2021

Gosiek33 napisał(a)
Ewentualnie weź się za mycie okien

To na dzień przed terminem mogę wypróbować Albo firanki na pergoli będę prać i wieszać
Dorii 15:37, 17 lip 2021

Zazdroszczę energii, przy takiej temperaturze najchętniej nie wychodziła bym z pod prysznica. Na szczęście dziś nic nie muszę.
Kasia_CS 22:43, 17 lip 2021

Coś z innej beczki dziś wstawię - choć w klimacie roślinnym

Agatorek 01:13, 18 lip 2021

Piękne
Nie dość, że te obrazki są cudne, to mają takie tło, że nie wiadomo co najpierw podziwiać
sarenka 07:49, 18 lip 2021

U Ciebie Kasiu wszystko piękne, soczyste
I zdjęcia znad morza widzialam- prezentujesz się wspaniale
Dragonka 08:57, 18 lip 2021

świetne te kłoski unieruchomione na obrazku a jakby się kiwać miały za chwilę..Takie lato zawsze w zasięgu ręki można mieć!

I jak, i jak? Zdecydujesz się rodzić dzisiaj czy jednak masz jeszcze coś do zrobienia?