Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Zana 22:16, 22 maj 2019

effka napisał(a)
Mój mąż oszalał po wizycie w Wojsławicach jeszcze bardziej rozkręcił się ogrodowo. No nie poznaję człowieka...
Przyniósł mi listę chciejstw ogrodowych a konkretniej kolejnych drzewek.
Jeszcze więcej Doorenbosów, klony palmowe, drugi grab Lucas. Mówi, żeby wycinać trawnik. Matko i córko, co się z chłopem porobiło. Będę mieć las mieszany w ogrodzie...

No taki szok!!
No lasm mieszany Ci się szykuje jak nic
Ale czy ja dobrze pamiętam, że masz jeszcze obok działkę co na razie odłogiem leży?
Gosialuk 22:20, 22 maj 2019

Oj Ewa ogrodniczkowanie to zaraźliwa choroba, Ale trawniczka będzie ubywać, jak we dwójkę zaczniecie działać.
mrokasia 22:25, 22 maj 2019

No proszę co to się może z chłopem porobić. Chyba mojego podstępem do Wojsławic muszę zabrać. Ciekawe co powie na moje plany zmiany linii rabat za domem (nie muszę chyba dodawać, że zmiany oznaczają zmniejszenie trawnika?) .
malinia 06:40, 23 maj 2019

effka napisał(a)
Mój mąż oszalał po wizycie w Wojsławicach jeszcze bardziej rozkręcił się ogrodowo. No nie poznaję człowieka...
Przyniósł mi listę chciejstw ogrodowych a konkretniej kolejnych drzewek.
Jeszcze więcej Doorenbosów, klony palmowe, drugi grab Lucas. Mówi, żeby wycinać trawnik. Matko i córko, co się z chłopem porobiło. Będę mieć las mieszany w ogrodzie...

mój ma to samo ;p nic tylko jedziemy do ogrodnika ....pada wczoraj ulewa podtopienia a on " no jedzmy " ;p zwariował ;p
Zakrecona 07:22, 23 maj 2019

Malinia, a Twój też tak po jakimś wyjeździe zarażony, czy od Ciebie nabył?
Nowa12 08:21, 23 maj 2019

To mojego niestety za uszy trzeba wyciągać a potem łazi i marudzi. I w tym beznadziejnym przypadku nic nie pomoże .
Kawa 08:39, 23 maj 2019

No drzewka śliczne!!
Super że się mąż wkręcił u mnie to przypadek beznadziejny!!
eVka 08:42, 23 maj 2019

Zana napisał(a)

No taki szok!!
No lasm mieszany Ci się szykuje jak nic
Ale czy ja dobrze pamiętam, że masz jeszcze obok działkę co na razie odłogiem leży?
Aniu, szok, szok Chłop normalnie chyba się starzeje
Lasek będzie (zresztą, powiedział mi że lasek w ogrodzie to było zawsze jego marzenie).
Leży odłogiem i chyba tam zrobię łąkę kwietną. Nie chcę nic sadzić bo za jakiś czas pewnie siostra sprzeda tą działkę ale łąka czemu nie
eVka 08:43, 23 maj 2019

Gosialuk napisał(a)
Oj Ewa ogrodniczkowanie to zaraźliwa choroba, Ale trawniczka będzie ubywać, jak we dwójkę zaczniecie działać.

Gosiu, no widzisz jak to nasze wojsławickie spotkanie zaczarowało mojego eMka Powiedział, że wszyscy byli tak mili i sympatycznie, że się nie spodziewał
Ok będzie ubywać, będzie
Tylko to zrywanie darni... z wyciętych pasków trawy robię ścieżki w warzywniku rodziców
eVka 08:45, 23 maj 2019

mrokasia napisał(a)
No proszę co to się może z chłopem porobić. Chyba mojego podstępem do Wojsławic muszę zabrać. Ciekawe co powie na moje plany zmiany linii rabat za domem (nie muszę chyba dodawać, że zmiany oznaczają zmniejszenie trawnika?) .

Hihi, oj widziałam u Ciebie plany na całego, laski tak Ci porysowały trawnik, że masz nad czym myśleć
Męża musisz jakoś zaczarować