No właśnie, chyba Annabelki ukorzeniają się znacznie łatwiej niż bukietówki.
Mam nadzieję , dziękuję!
Nie, nie miałam okazji . Może jutro .
W sobotę musiałam pojechać do mamy a jak wróciłam to już panów nie było.
O mamo, nieźle. Jeszcze z tydzień, dwa i może ludzie jakoś się nauczą...
Współczuję takich sąsiadów... mój pan zbieracz niekiedy słucha radia maryja...
W sumie to disco polo nie przeszkadzałoby mi tak bardzo gdyby nie ryczało tak głośno...
Może z tym disco polo to tak jak z wyborami - nikt się nie przyznaje, że głosował na PIS... .
Współczuję sąsiedztwa. Moi panowie budowlańcy w końcu się wyniosą / przeniosą dalej a sąsiedzi pozostaną. Mam nadzieję, że Ci moi nie będą lubić disco-polo.
Dziś znów słoneczny ale wietrzny i chłodny dzień. Udało się jednak trochę popracować na świeżym powietrzu .
Bonsajowa przed i po:
Wyraźnie widać, że ID rośnie jak chce i na pewno nie jest to trawa dla kogoś kto chce mieć regularne kępy .
A ja polecam na YT koncert z października 2018 r. z Theathre aux Bouffes du Nord.
Uwielbiam Vapor di Imigrason z tego koncertu Właśnie na taki liczyłam w Warszawie, bo miał być w klubie, niestey...
Pamiętam jak pierwszy raz poleciałam na CV i mega zmęczona po 12h w samolocie usiadłam z drinkiem w barze hotelowym, a tam w tle Mayra leciała, jaka byłam szczęśliwa, że oni tam to puszczają
Asiu, 2018, żle jest podpisane, zacznij oglądać od samego poczatku, tam jest data, bodajże 23 października 2018 r. Jestem tego pewna, bo znałam to lecąc na CV, a pierwszy raz byłam w czerwcu 2019 r.
Polecam ten luz, relaks, pięknych ludzi, lazurowy ocean... Och, już tęsknie...
Chyba obie mamy rację - to były dwa koncerty: 30.11.2018 i 14.01.2019
Ale nie znalazłam całego koncertu, tylko pojedyncze piosenki. Możesz podrzucić link?