mrokasia
22:16, 29 maj 2020

April, Asia, Helen, Kasya, Tar, Poppy - dzięki dziewczyny
. Ta rabata z daleka wygląda rzeczywiście całkiem ładnie a popołudniowe słońce bardzo podbiło to wrażenie
. Rycie na niej polegało dziś głównie na odchwaszczeniu (Nobla dla tego co wynajdzie skuteczny środek na szczawik!), posadzeniu dwóch dereni IH, które stały w doniczkach i przycięciu kuli z trzmieliny. Jednak nasadzenia wymagają pewnych poprawek i jeśli pogoda pozwoli zamierzam ich jutro dokonać
. Część roślin włazi na siebie, w niektórych miejscach mam dziury, niektóre rośliny muszę całkiem zabrać (tawułki, które z roku na rok są coraz mniejsze), mam tam też mnóstwo siewek brązowej trawki. Także ten...
Gosia - to prawda, natura jest wspaniała, nawet chwasty bywają ładne
.
Tar - zakupy z A. i to rzeczywiście jest Pink Fluffy. Kupiłam ostatniego i rzeczywiście w BR ich już nie było bo chciałam dokupić
.

Gosia - to prawda, natura jest wspaniała, nawet chwasty bywają ładne

Tar - zakupy z A. i to rzeczywiście jest Pink Fluffy. Kupiłam ostatniego i rzeczywiście w BR ich już nie było bo chciałam dokupić