Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Basieksp 21:34, 09 maj 2021

Fajna ta ścieżka będzie domek też zdał egzamin, ściana nie rzuca się w oczy jak będzie dokończony to naprawdę będzie dobrze, do tego rośliny
Gruszka_na_w... 22:18, 09 maj 2021

Idealne miejsce na ten domek ogrodnika. Sporo zrobiliście przez jeden dzień. A tu w perspektywie trzy dni wolnego. Strach się bać! Efektami prac powalisz nas na kolana.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ajka 22:30, 09 maj 2021

Bardzo fajne zmiany Kasiu, i domek i ścieżka. Zazdroszczę wolnego.
Catalinasdiary 09:42, 10 maj 2021

Mega ten domek wygląda w tym miejscu, rzeczywiście od razu ściana mniej razi. Ale działaliście, pogoda sprzyjająca
mrokasia 10:40, 10 maj 2021

Judith napisał(a)

Mam dziś podobnie .

Kasya napisał(a)

I ja

Zdaje się, że jest nas więcej .

Helen napisał(a)

Jak ja Ci zazdroszczę tego wolnego

Takie wolne, że kompa mam włączonego, przed chwila wyjaśniałam sprawy z księgowością. Ale wyskoczyłam wcześniej, trochę chwastów wyrwałam i podsypałam bukszpany siarczanem potasu. Zdaje się, że dziś będzie gorący dzień. Lecę zaraz działać, bo w południe to trudno będzie w słońcu coś zrobić chyba.

Basieksp napisał(a)
Fajna ta ścieżka będzie domek też zdał egzamin, ściana nie rzuca się w oczy jak będzie dokończony to naprawdę będzie dobrze, do tego rośliny

Dzięki Basiu, też myślę, że będzie dobrze.

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Idealne miejsce na ten domek ogrodnika. Sporo zrobiliście przez jeden dzień. A tu w perspektywie trzy dni wolnego. Strach się bać! Efektami prac powalisz nas na kolana.

Synek przyjechał pomóc mamuni, targał te płyty chodnikowe na ścieżkę aż furczało . A eM miał mega motywację do szybkiego złożenia domku, który leżał w częściach na placyku basenowym . Ja tylko na tym skorzystałam .

ajka napisał(a)
Bardzo fajne zmiany Kasiu, i domek i ścieżka. Zazdroszczę wolnego.

Dzięki . Wiem, że wszyscy czekali na słońce i ciepło ale do prac ogrodowych to odrobinę za ciepło... Nie dogodzisz .

Catalinasdiary napisał(a)
Mega ten domek wygląda w tym miejscu, rzeczywiście od razu ściana mniej razi. Ale działaliście, pogoda sprzyjająca

To prawda, zadowolona jestem choć cały człowiek mnie boli. Ale co tam .
TAR 11:00, 10 maj 2021

A domek gotowy kupiliscie? Fajnie wyglada i w sumie pasuje na tej sciane, dojda drzewa i elewacja zniknie.

mrokasia 11:05, 10 maj 2021

TAR napisał(a)
A domek gotowy kupiliscie? Fajnie wyglada i w sumie pasuje na tej sciane, dojda drzewa i elewacja zniknie.

Tak, domek gotowy tzn. w częściach do skręcenia (podłoga z 2 części, każda ściana z 2 części, dach z 4 części itd). W sumie prawie cały dzień nam zeszło ale z przerwami. Muszę jeszcze dziś kupić gont na dach bo w komplecie była ohydna papa.
TAR 11:38, 10 maj 2021

Kasiu a to jakis marketowy czy lokalnie? moj mezaty tez by sam zlozyl. Gotowe nawet na lokalnych strasznie drogo wychodza.
mrokasia 13:34, 10 maj 2021

TAR napisał(a)
Kasiu a to jakis marketowy czy lokalnie? moj mezaty tez by sam zlozyl. Gotowe nawet na lokalnych strasznie drogo wychodza.

Wysłałam Ci linka na pw.
Kasya 14:21, 10 maj 2021

Tak... ciężko nam dogodzić... dzisiaj pogoda na leżaczek
Jak to dobrze ze większość wczoraj zrobiłam