Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Johanka77 21:58, 01 lip 2021

Mamie dużo zdrowia ❤️
antracyt 22:00, 01 lip 2021

Kasiu ciepłe myśli wysyłam. Dużo spokoju, cierpliwości i miłości.
A męża masz super
Agatorek 22:11, 01 lip 2021

Kasiu, dużo zdrówka przesyłam dla Twojej mamy, dla Ciebie dużo siły i spokoju. Oby udało się szybko znaleźć jakąś opiekę.

Co do humorystycznej wstawki, to mój eM też chciał mi pomóc w pieleniu, ale tez się przyznał, że nie odróżniałby chwastów od roślin
Gruszka_na_w... 22:30, 01 lip 2021

Ciężki czas. Współczuję.
Widły mają wielką moc w radzeniu sobie z takimi problemami, Dobrze, że je masz pod ręką.
A anegdotka z odchwaszczaniem rabatki- przednia.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Helen 06:51, 02 lip 2021

Kasia, wytrwałości i dużo spokoju. Zdrowia dla Mamy.

eM - pierwsza klasa.
April 06:57, 02 lip 2021

No Kasiu, twój mąż jak zwykle wykazał się czujnością i pomysłowością. Tylko nie zdążył wprowadzić w czyn. Ale sprawa była jak najbardziej do ogarnięcia, ekipa by się z pewnością sprawiła na medal.
Ja też problemy zawsze odreagowuje w ogrodzie.
Dużo zdrowia dla Mamy i siły oraz cierpliwości dla Ciebie. Buziak.

U mnie, od niedzieli będzie teściowa, teraz mój dyżur
Kasia_CS 09:12, 02 lip 2021

No to się porobiło konkretnie faktycznie - już wiem dlaczego na odwiedziny krucho z czasem, ale się cieszę, że do mnie zajrzysz - to też odskocznia jakaś od tego młynka i zmartwionej głowy :*

eM na medal i 6 z plusem na raz :*
Gosiek33 11:30, 02 lip 2021

Się narobiło

Wytrwałości życzę.

Twój M bardzo pomysłowy, piątka z plusem
LIDKA 12:42, 02 lip 2021

Zdrowia dla mamy.

Kasia też się trzymaj i w tym galimatiasie trudności znajdź parę minut dla Siebie.

Iwonka 06:56, 03 lip 2021

Kasiu pomysł z widłami jako podporą wykorzystałam u siebie przed ostatnią wichurą. Dały radę
Na bieżąco podglądam co u ciebie, komentowanie zostawiam na wieczór, a wtedy padam i zapominam co chciałam napisać. Im dalej w las tym gorzej ze mną
Życzę ci dużo siły psychicznej i fizycznej w opiece nad mamą. Jeśli uda wam się znaleźć kogoś do pomocy, nie wahaj się ani chwili. Ja dźwigałam taką sytuację prawie trzy lata. Teściowa. Dałam radę z emem, adrenalina mnie wtedy unosiła, nerw też. Teraz wszystko wychodzi, kręgosłup siada a psyche, lepiej nie pisać... Nie wiem jak twoja mama, ale u nas było tragicznie. Ogród na tym zyskał, to czas moich największych remontów, ale jakim kosztem... Duzo siły kochana!