Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Helen 21:38, 30 maj 2022

Kasia, czy dobrze rozumiem, że będziesz jeszcze przesadzać Raureify? Lub może nawet dzielić?
Bo ja to muszę jeszcze zrobić i się zabieram jak pies do jeża, że niby już za późno. Jakaś strachliwa się zrobiłam.
tulucy 23:55, 30 maj 2022

Wiesz, że ja dla piesów wszystko
jolanka 10:04, 31 maj 2022

Jednak oko Anuli widzi więcej
Powinna mieć stały etat „patrzacza” ogrodowego.
Kurcze, buja w niebo wszystko u Ciebie niesamowicie, jak na dopalaczach a dla piesków pomysł z kamiuszczkami popieram, nawet mogę kilka oddać
mrokasia 10:58, 31 maj 2022

Helen napisał(a)
Kasia, czy dobrze rozumiem, że będziesz jeszcze przesadzać Raureify? Lub może nawet dzielić?
Bo ja to muszę jeszcze zrobić i się zabieram jak pies do jeża, że niby już za późno. Jakaś strachliwa się zrobiłam.

Nie, mam po prostu kilka sztuk kupionych i oczekujących na wsadzenie . Ale spokojnie możesz przesadzać i dzielić swoje, ja będę dzieliła i rozsadzała swoje hakonki.

tulucy napisał(a)
Wiesz, że ja dla piesów wszystko

No wiem, wiem . Ja też, ale są pewne granice.

jolanka napisał(a)
Jednak oko Anuli widzi więcej
Powinna mieć stały etat „patrzacza” ogrodowego.
Kurcze, buja w niebo wszystko u Ciebie niesamowicie, jak na dopalaczach a dla piesków pomysł z kamiuszczkami popieram, nawet mogę kilka oddać

Zdecydowanie Anula umie w te klocki .

No buja wszystko, buja. Wczoraj szukając czegoś w zdjęciach natknęłam się na fotki niemal dokładnie sprzed roku - robione chyba 27 maja. Nie do wiary jaka jest różnica.
2021

2022

2021

2022
tulucy 11:18, 31 maj 2022

Idź do April, ona pokazała tak taka hostę wielką, normalnie parasol dla niuniów
mrokasia 10:08, 01 cze 2022

tulucy napisał(a)
Idź do April, ona pokazała tak taka hostę wielką, normalnie parasol dla niuniów

mrokasia 10:18, 01 cze 2022

Wczoraj wykorzystałam okienko pogodowe na przycięcie jałowca płożącego rosnącego pod garażem. Ten jałowiec pochodzi z zamierzchłych czasów kiedy moja wiedza ogrodnicza była zerowa . Wywaliłabym go ale eM ma do niego jakiś sentyment... W każdym razie umordowałam się wczoraj jak dzika wycinając mu gałęzie (jałowcowi, nie eMowi ), ubrana w bluzę w długim rękawem i grube rękawice. Uzbierały się dwie kopiaste taczki gałęzi. A potem zabrałam się za usuwanie ID spod "bonsaja". Wykopałam na razie jakąś 1/3. Musiałam przerwać bo jakieś owady pchały się do oczu, nosa i ust tak natrętnie, że nie dało rady działać dalej. A dziś znowu pada . Może się wypada do popołudnia to dokończę eksmisję ID .
Gosiek33 10:34, 01 cze 2022

mrokasia napisał(a)
Wczoraj wykorzystałam okienko pogodowe na przycięcie jałowca płożącego rosnącego pod garażem. Ten jałowiec pochodzi z zamierzchłych czasów kiedy moja wiedza ogrodnicza była zerowa . Wywaliłabym go ale eM ma do niego jakiś sentyment... W każdym razie umordowałam się wczoraj jak dzika wycinając mu gałęzie (jałowcowi, nie eMowi ), ubrana w bluzę w długim rękawem i grube rękawice. Uzbierały się dwie kopiaste taczki gałęzi. A potem zabrałam się za usuwanie ID spod "bonsaja". Wykopałam na razie jakąś 1/3. Musiałam przerwać bo jakieś owady pchały się do oczu, nosa i ust tak natrętnie, że nie dało rady działać dalej. A dziś znowu pada . Może się wypada do popołudnia to dokończę eksmisję ID .

Czy jest jakiś ogrodnik bez podobnego doświadczenia?
AnnaCh 10:37, 01 cze 2022

OMG, ale miałam nosa, żeby dziś wejść na forum, załapałam się na takie cudne foty
I porównanie rok do roku, no szok po prostu, jednak u kogoś to wszystko szybko rośnie, u mnie tylko chwasty
Roocika 11:25, 01 cze 2022

Fajne porównania, co Ty dajesz tym roślinom?