Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

DorKa 08:03, 27 kwi 2018

mrokasia napisał(a)

No i nabrałam chęci na kolejne drzewko . Zmieściłoby się na końcu tej rabaty. Ale też musiałoby być małe albo lubiące cięcie, najlepiej zielone/limonkowe. Podoba mi się grujecznik, ale nie wiem czy nie za duży...

Wiesz ,że mam podobnie jak nie miałam nic to nawet o drzewach nie myślałam a jak zakupiłam nigry i platanka to już myślę jakie kolejne dokupić. Na pewno slender silhuette będzie kolejny To jak z tatuażami, jak zaczniesz to nie da sie skończyć A wiąz wredai ? Nie wiem czy lubi cięcie ale kolorem ładnie by kontrastował. Buźka
mrokasia 13:35, 27 kwi 2018

Magleska napisał(a)
piękne migawki pooglądałam
zaległości mam na forum straszne
dobrej nocki

mam nadzieję, że wypoczęłaś
mrokasia 13:35, 27 kwi 2018

asiak napisał(a)
Kasiu, ślicznie u Ciebie

Asiu, fajnie że Ci się podoba
mrokasia 13:37, 27 kwi 2018

DorKa napisał(a)

Wiesz ,że mam podobnie jak nie miałam nic to nawet o drzewach nie myślałam a jak zakupiłam nigry i platanka to już myślę jakie kolejne dokupić. Na pewno slender silhuette będzie kolejny To jak z tatuażami, jak zaczniesz to nie da sie skończyć A wiąz wredai ? Nie wiem czy lubi cięcie ale kolorem ładnie by kontrastował. Buźka

Coś w tym jest, choć ja jestem ostrożna, nie chcę za 10 lat znów martwic się, że mi coś wielkiego urosło .
Ambrowiec rzeczywiście śliczny jest .
Wiąz Wredei byłby super gdyby był zielony a nie żółty...
roma2 14:25, 27 kwi 2018

Kasiu, przyszłam się przywitać . Napisałam u siebie, że zaglądam tu często. Ale cicho. Nie wiem, czy Twoja obecność u mnie to przypadek, czy zagościsz na dłużej, to ujawniam się, że ja u Cię jestem. Stałam się i oto oficjalną podglądaczką. Ponieważ udzielanie się na forum występuje u mnie napadami (nie, żebym ja jakieś miała, ale sytuacja rodzinna trudna i czasu brak na wszystko), to się nie dziw, że pojawiam się i znikam
malgol 14:34, 27 kwi 2018

mrokasia napisał(a)
Zrobiłam jeszcze dwa zdjęcia, może będzie lepiej widać.
Jestem bardzo zadowolona, dokładnie tego mi brakowało na tej rabacie.

Oczywiście, to co posadziłam wcześniej teraz będę przesadzać...
Ale dziś już nic nie zrobię bo zaczęło padać .

Fajne drzewo tez mam takie więc przy tej okazji postanowiłam się odezwacTawuły masz piękne ,gęste, nie wiem jak Wy wszystkie dziewczyny to robicie!
mrokasia 14:36, 27 kwi 2018

Cześć Romeczko
Jak miło, że się ujawniłaś. Ja sobie zaznaczyłam Twój wątek do śledzenia, ale że z czasem kiepsko niekiedy to i u mnie napadowość występuje .
Do zobaczenia zatem u Ciebie lub u mnie .
mrokasia 14:40, 27 kwi 2018

malgol napisał(a)

Fajne drzewo tez mam takie więc przy tej okazji postanowiłam się odezwacTawuły masz piękne ,gęste, nie wiem jak Wy wszystkie dziewczyny to robicie!

Gosia, z drzewa jestem suuuper zadowolona . Pójdę sobie przy okazji obejrzeć jak Tobie rośnie.
A tawuły to tak same z siebie... ja je tylko tnę choć w tym roku zdążyłam przyciąć tylko wsadzone w zeszłym roku małe princeski na frontowej. I powiem Ci, że po cięciu po prostu rosną w oczach!!! To rośliny wprost wymarzone dla mnie .
mrokasia 14:44, 27 kwi 2018

Takie coś dziś ze mną do domu przyjechało . Zamieszka na pojałowcowej .
Fota kiepska bo na szybko z telefonu.
j
Catalinasdiary 15:06, 27 kwi 2018

a co to takiego? fajne
mrokasia napisał(a)
Takie coś dziś ze mną do domu przyjechało . Zamieszka na pojałowcowej .
Fota kiepska bo na szybko z telefonu.
j