Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

antracyt 10:16, 19 sie 2024

Tutaj też nowe oko
Nie będę się rozpisywać, zaznaczę jedynie, że podpisuję się pod wszystkim co napisała Iwonka
mrokasia 11:14, 19 sie 2024

TAR napisał(a)
Kasiu dziekuje za tak serdeczne przyjecie. I za to ze moglam Cie poznac w realu.
Jestes ciepla sympatyczna wesola i ogromnie pozytywna osoba. Twoj ogrod jest przepiekny. Zaluje,ze mialysmy ledwie chwile na przebywanie i chloniecie. Ale nastepnym razem moze uda sie na dluzej. Ogrod masz obledny. Kolorowy szumiacy i rosliny rosna jak na dopalaczach. Widac wlozony czas i ogrom pracy. Powiem ci efekt wow.
No i dzieki za hakonke, mezatemu troszke zleciala szczeka jak zobaczyl donice

Oczywiscie zapraszam do siebie.

Aniu, bardzo, bardzo dziękuję za wizytę! I za tyle miłych słów pod adresem mojej skromnej osoby oraz mojego ogrodu . Aż się normalnie zarumieniłam .

Judith napisał(a)

U nas to samo

Agatorek napisał(a)

Muszę sprawdzić, zazwyczaj patrzyłam na mapach Google

Edit: na geoportalu mam zarys rabat w tylnej części, takze u mnie za to zdjęcia sprzed dwóch lat.

Rojodziejowa napisał(a)
U mnie też sprzed dwóch. Nie ma jeszcze szklarni, stoi domek dla dzieci.

TAR napisał(a)
w geoportalu mam sprzed 1,5 roku,w googlach sprzed budowy ale z drona mam aktualny widok

U mnie to fota z zeszłego roku - widzę po kolorze dachu . Na googlu jest już z grafitowym ale rabaty gorzej widoczne .

mrokasia 11:16, 19 sie 2024

anpi napisał(a)
Kasiu, dopiero dotarłam do Ciebie z relacją zdjęciową Dziękuję za przemiłe spotkanie i możliwość pospacerowania po Twoim ogrodzie. Pięknie go urządziłaś!

Aniu, to ja serdecznie dziękuję za wizytę, bardzo miło było Was gościć . Ogród dziękuje za pochwały a ja się cieszę,że się podobał . No i ogromnie dziękuję za tyle pięknych fotek!!!
Cmok dla Ciebie i Agi!
mrokasia 11:20, 19 sie 2024

LIDKA napisał(a)
Super spojrzenie na piękny ogród.
Dorodny, gęsty, różnorodny.
Patrzenie na niego nigdy sie nie nudzi.

Lidka, dziękuję . Choć mnie się wydaje, że ciągle te same foty pokazuję i trochę wieje nudą...

April napisał(a)
Kasiu, ogród cudny w każdym calu Szkoda że byłyśmy z Tarcią jak po ogień ale trzy ogrody w taki upał to było dla nas spore przedsięwzięcie.

Kochana, ja bardzo dziękuję, że w ten upał przyjechałyście i nawet pochodziłyście po ogrodzie .

Iwonka napisał(a)
Kasiu ostatnie twoje fotki i Ani pokazują niesamowite kadry.
Nowa część wyszła z niemowlęctwa i weszła w okres czarującego dzieciaka
Tempo dojrzewania mega szybkie, niektóre drzewa w tym roku o krok od nastolatka
Bardzo podobają mi się twoje kompozycje, kilkuletni ogród pokazuje jak fajnie to wszystko ułożyłaś.
Na zdjęciu zrobionym przez Anię cała kompozycja jest jak obraz...
I wiem co czujesz mając światłocienie Radocha na maksa

Iwonka, bardzo dziękuję, cieszę się, że się podoba . To mega miłe i motywujące do dalszej pracy . A cień w ogrodzie, nawet jeśli tylko rano i pod wieczór cieszy bardzo .

antracyt napisał(a)
Tutaj też nowe oko
Nie będę się rozpisywać, zaznaczę jedynie, że podpisuję się pod wszystkim co napisała Iwonka

Cmooook!
mrokasia 16:47, 19 sie 2024

No to burza i solidny opad zaliczony.
Makao 08:58, 20 sie 2024

Kasiu ja również dziękuję za przemiłe spotkanie i pogaduchy. Twój ogród jest jak zawsze inspiracją dla mnie bo masz równie bardzo nasłoneczniony jak ja więc jeśli coś świetnie rośnie u Ciebie to zapewne u mnie też będzie
Ściskam i do następnego
TAR 18:47, 21 sie 2024

Moje spojrzenie na Kasi ogrod. Patrzac na zdjecia czuje wielki sentyment, bo ten konkretny ogrod bardzo przypomina moj poprzedni, ktory uwielbialam. Do tego podobne rozwiazania, niezatapialne i zawsze pasujace jak skojarzenie rozplenic z rozchodnikiem, jeżówka, czy miskanta z hortensja. Kasi ogrod jest bardzo przyjazny w odbiorze, niewymuszaony i lekki. Falujace trawki nadaja sciezkom uroku. Zwrocilam tez uwage na detale jak poidelko, misa, bizuteria ogrodowa. Dereń swidwa powalil mnie na kolana i az sie przerazilam ze moje pitki 30 cm az tak porosna. To bedzie szok.
Na zdjeciach brakuje jedynie sierciuszkow, ktore pochowane pod krzaczkami raczyly sie cieniem. Ale futrzaki sa niesamowite, przytulaśne i przyjazne. Az sie chce miziac i miziac Takie swojaki.

TAR 18:49, 21 sie 2024

na widok olbrzyma hibiskusa zleciala mi szczeneczka

TAR 18:51, 21 sie 2024

TAR 18:54, 21 sie 2024