Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

April 12:21, 06 lut 2025

Kasiu, przegapiłam, że tego Schmeterlinga to ty promowałaś... Nie mam dobrej pamięci. Ale derenia zakupiłam
DariaB 15:05, 06 lut 2025

Cudowny ten oczar, mam jednego tylko żółtego, w takim kolorze oczaru jeszcze nie spotkałam. I zgadzam się z dziewczynami, że masz bardzo bogaty, a jednocześnie spójny ogród.
Magara 23:16, 06 lut 2025

Kasiu-Mrokasiu - nawet nie wiesz jak się cieszę, że Cię widzę w półwiosennym przebudzeniu
Monia81 19:48, 07 lut 2025

O Kasia się przebudziła Ty masz tak upchane rabaty i tak mnóstwo różnych roślin, że ja odebrałam właśnie Twój ogród jako bogaty w gatunki a nie ubogi, masz tam tyle dobra, że hej
nicol21 09:53, 09 lut 2025

Witamy wiosną
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
mrokasia 15:19, 22 lut 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Jak mnie oprowadzałaś na żywo to z każdą kolejną rabatą tyle tego było, że ciężko zapamiętać. Moim zdaniem masz bardzo bogatogatunkowy ogród jak na taką przestrzeń, którą masz. Mimo takich ilości odmian to nie ma misz-maszu. Wszystko jest ładnie skomponowane i pasuje do siebie, są powtórzenia.

Bardzo się cieszę i bardzo mi miło czytać takie opinie . Buziak!
mrokasia 15:20, 22 lut 2025

April napisał(a)
Kasiu, przegapiłam, że tego Schmeterlinga to ty promowałaś... Nie mam dobrej pamięci. Ale derenia zakupiłam

mrokasia 15:22, 22 lut 2025

DariaB napisał(a)
Cudowny ten oczar, mam jednego tylko żółtego, w takim kolorze oczaru jeszcze nie spotkałam. I zgadzam się z dziewczynami, że masz bardzo bogaty, a jednocześnie spójny ogród.

Daria, dziękuję bardzo za miłe słowa .
Oczar jeszcze nie pokazał na co go stać, mrozy go wystopowały. Czekam na ocieplenie i liczę na to, że otworzy te pąki wreszcie.
mrokasia 15:22, 22 lut 2025

Magara napisał(a)
Kasiu-Mrokasiu - nawet nie wiesz jak się cieszę, że Cię widzę w półwiosennym przebudzeniu

Cmooook!!!
mrokasia 15:24, 22 lut 2025

Monia81 napisał(a)
O Kasia się przebudziła Ty masz tak upchane rabaty i tak mnóstwo różnych roślin, że ja odebrałam właśnie Twój ogród jako bogaty w gatunki a nie ubogi, masz tam tyle dobra, że hej

Monia, Ty też?
Na własny ogród patrzy się inaczej niż na cudze.