Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

tulucy 21:02, 31 mar 2019

Bardzo dobrze Ci to wyszło bardzo bardzo
Zana 21:07, 31 mar 2019

Kompostowniki wpasowały się idealnie, miejscówka jak dla nich robiona.
malinia 21:34, 31 mar 2019

No wypas ja właśnie planuje zasmakować kompostownik od strony tarasu żeby go nie było tak widać.
Magleska 21:35, 31 mar 2019

naprawdę wymierzone idealnie-miejscówka super ...i bardzo ładnie się prezentują
Kasiu napisz mi proszę ,gdzie je zakupiłaś może też taki podręczny bym wcisnęła w jakiś kącik
inka74 00:21, 01 kwi 2019

Kompostowniki bardzo ładnie się wpasowały. Jak na wymiar robione. I z fotela ich nie widać. Jak to mówią w korporacjach - good job!
Kasia_CS 00:24, 01 kwi 2019

Hihi, faktycznie na wymiar zamówiłaś A ja tak patrzę na tą fotkę i sobie myślę, co one takie malusie te kompostowniki Czy ten płot taki wysoki? Ile one mają "wzrostu"?
eVka 10:20, 01 kwi 2019

Super to wyszło z tymi kompostownikami! Idealnie wpasowane. Fajny maja kształt, moje takie wielgasne, szczególnie ten z palet ale ja mam takie hałdy różności że takich jak Twoje potrzebowałabym z 5 szt.
DorKa 10:29, 01 kwi 2019

Faktycznie jak na wymiar te kompostowniki Aż tyle Ci potrzeba,że chcecie dokupić czy one taką pojemność małą mają ? Dopytuję bo też muszę kupić .
mrokasia 12:00, 01 kwi 2019

Kochane, na temat kompostowników odpowiem zbiorowo:

Przede wszystkim - bardzo dziękuję za pochwały . Jestem bardzo zadowolona, wpasowały się idealnie i miejsce mają chyba dobre. teraz tylko je zapełnić dobrem i niech pracują.
Rzeczywiście, planowałam te kompostowniki z centymetrem w dłoni , tak by się zmieściły wzdłuż i wszerz i by maksymalnie wykorzystać te centymetry.
Co prawda urobiliśmy się trochę przy ich złożeniu, ale stoją .

Magda - namiar puszczam na priva.

Kasia - one mają 83 cm wysokości. Powiem Ci, że cieszę się, że nie kupiłam wyższych - do tych bardzo wygodnie wrzuca się zielone i ewentualnie zamieszanie widłami tez powinno się udać. Pojemność to 380l każdy. Wyglądają na malutkie, bo panel jest na wysokiej podmurówce .

Dorka - nie wiem ile mi potrzeba, ale nawet 6 sztuk bez problemu zapełniłabym zawartością worów, które tydzień temu wywiozłam na PSZOK . U mnie gmina drastycznie ogranicza od kwietnia ilość odbieranego zielonego w miesiącu i dlatego myślimy o kolejnych dwóch. A kompostu nigdy za wiele .
Makao_J 12:14, 01 kwi 2019

Platikowe? Sprawdzają się tak jak te z desek? Zasada kompostowania taka sama czy trzeba pilnować by za mokro nie było?
Pytam bo zgrabnie wyglądają. Zawsze chciałam mieć kompostownik ale u siebie nie mam gdzie ich schować by nie szpeciły ale takie skrzynki są całkiem spoko.