Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 13:31, 07 maj 2019

Helen napisał(a)

Tak, pierwszy raz u Ciebie, ale widziałam Ciebie w wielu wątkach. Będę zaglądać i zapraszam także do siebie

Zapraszam i zaraz idę do Ciebie .

Magleska napisał(a)
Kasiu rewolucje u Ciebie wyszły super - frontowa z grabami nabrała klasy .....trzymam kciuki za nowe miejsce Conik...
No i Zdróweczka życzę mocno ,bo wyczytałam ,ze te roboty ogrodowe Ci troszkę zaszkodziły zdrowotnie ....
Tylko 6 dni mnie nie było ,a nie mogę się odrobić w zaległościach forumowych ....a mój ogród zarośnięty ,ze nie wiem od czego w środę zacząć
Buziaki

Dzięki Madziu .
Kuruję się, ale wolno to idzie, a ogród tak woła . Już widzę jak Ty tam poszalejesz po 6 dniach .

kwartet napisał(a)
Kobieto a ja myślała że to Iza szast prast działa.
Grabiszcza wjechały w rabatę jak po maśle ,już sobie je wyobrażam z trawami.Rabata nabrała lekkości.
A skubaniutki dereń to mi z oczu nie chce zejść.
Zrówka życzę
A nie chcesz Lady U do ogrodu firmowego( pod te conki np)?

Pozazdrościłam Izie . Cieszę się, że zmiana Ci sie podoba. Ja też mam przede wszystkim wrażenie lekkości i większej przestrzeni .
O LadyU pomyślę, dziękuję. Pod koniki za duże, ale może gdzie indziej?

April napisał(a)
O tak, Ania ma rację, Lady U by się przydały do firmowego. Są piękne i wieeelkie. Będziesz miała bezobsługowo.

, pomyślę .
mrokasia 13:35, 07 maj 2019

Makusia napisał(a)
Metamorfoza jak się patrzy! Zmiana ogromna i w 100% pozytywna. tulipy cudne- moje już ten sezon mają za sobą niestety

Dzięki Makuś, mnie też się mega podoba . Tulipy sadzone w donicach pod koniec marca dlatego takie żwawe, bo EE to już wspomnienie...

Brzozowadziewczyna napisał(a)
No, to ja, a nie Anulka, będę ostatnia. Pięknie!! Lekko! Baardzo mi się podoba! Szacun za całą operację, bo wiem, że to na zdjęciach tylko tak łatwo wygląda, ale świetnie, że efekt jest Zdrówka życzę!!!

Agatko, dziękuję bardzo .

inka74 napisał(a)
Kasiu - dużo zdrowia życzę!!!

Dzięki Iwonka
mrokasia 13:36, 07 maj 2019

inka74 napisał(a)
Wrzuciłam zdjęcia z wizyty u Danusi u mnie na wątku, szkoda, że cię z nami nie było...

Zaraz popatrzę, jestem bardzo ciekawa .
Ja też żałuję, bardzo...
Kawa 13:43, 07 maj 2019

uu Kasia no nie powiem nie powiem ślicznie się zrobiło
dopiero teraz widac że te "koniki" tam nie pasowały!!
zdróweczka ci zycze bo czytam że jesteś chora
malgol 14:30, 07 maj 2019

Kasia, a jakie to graby? ,że takie smukłe i wąsko rosną...jakieś fastigiata?
mrokasia 17:23, 07 maj 2019

Kawa napisał(a)
uu Kasia no nie powiem nie powiem ślicznie się zrobiło
dopiero teraz widac że te "koniki" tam nie pasowały!!
zdróweczka ci zycze bo czytam że jesteś chora

Bardzo dziękuję Kamiś za pochwałę
A zdrowie się przyda, bo zdechłam całkiem.

malgol napisał(a)
Kasia, a jakie to graby? ,że takie smukłe i wąsko rosną...jakieś fastigiata?

Gosiu, tak to fastigiaty.
Anda 17:32, 07 maj 2019

Zdrowia zycze, nie daj sie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mrokasia 11:40, 08 maj 2019

Anda napisał(a)
Zdrowia zycze, nie daj sie

Dziękuję kochana, już mam dosyć chorowania a końca nie widać .
UrsaMaior 13:28, 08 maj 2019

Kaśka, jeśli Cię to pocieszy, to u mnie podobnie. Smarkam, kicham, co się podkuruję, to parę dni i znów to samo:/
TAR 13:50, 08 maj 2019

normalnie dwa smarki a ja trzeci malutki ale nie od przeziebienia a od pylenia sosen