Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Makusia 13:15, 09 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Ale wiesz, jak tak sobie zdrowo wypiję koktajl, to potem bez wyrzutów sumienia poprawię kawą z serniczkiem A to mój jedyny sposób na owoce, bo nie jadam, nie lubię, są za słodkie. Ciasta nie są za słodkie

Ciasta nigdy nie są za słodkie Potwierdzam
TAR 13:27, 09 maj 2019

mrokasia napisał(a)
Powiem Wam, że ja bardzo długo nie miałam blendera kielichowego tylko taki zwykły, ręczny. I teraz nie wiem jak mogłam w ogóle żyć bez takiego sprzętu .

Tar, jak dorzucisz garść szpinaku albo jarmużu do grape-pomar to nawet nie poczujesz a jeszcze zdrowsze będzie .

aaa wy mowicie o blendowanych koktajlach, no ja za bardzo blendowanych w zadnej formie nie lubie chyba, ze milkszejki truskawkowe z wlasnej produkcji z mlekiem zsiadłym
te moje wyciskam w wyciskarce wolnoobrotowej. a po tym jarmużu nie wzdyma? bo on chyba cos kapustowaty?
TAR 13:29, 09 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Ale wiesz, jak tak sobie zdrowo wypiję koktajl, to potem bez wyrzutów sumienia poprawię kawą z serniczkiem A to mój jedyny sposób na owoce, bo nie jadam, nie lubię, są za słodkie. Ciasta nie są za słodkie

najlepszym ciastem jest dobrze usmażony stek wołowy
mrokasia 13:39, 09 maj 2019

Widzę, że chyba obiad na horyzoncie .
Ja lubię i ciasta i steki i zielone koktajle .
TAR 13:57, 09 maj 2019

u nas dzis chyba grillowo bedzie mamy kiszke ziemniaczana i mezus robi pyszne zawijaski takie na dwa kęski szyneczka, serek, cebulka i pomidor (uwielbiam je) i mamy tez jakies kiełbaski, ktore trzeba dokonczyc by same nie wyszly z lodowki. bardzo nie lubie wyrzucać jedzenia
mrokasia 14:01, 09 maj 2019

Tar, to pyszny obiadek się szykuje . A jeśli chodzi o jarmuż to nie zauważyłam, żeby wzdymał. Tylko nie wiem na ile ma sens wrzucanie jarmużu lub szpinaku do wyciskarki.
UrsaMaior 14:20, 09 maj 2019

mrokasia napisał(a)

A te Flaming Flag to ze złośliwości tak długo kwitną. Nie podobają mi się (lepiej wychodzą na zdjęciach niż w realu) i chcę się ich pozbyć. Wredne maupy .

Eh stara...czy Ty się aby na pewno znasz na tulipanach?;D
mrokasia 14:25, 09 maj 2019

UrsaMaior napisał(a)

Eh stara...czy Ty się aby na pewno znasz na tulipanach?;D

Może nie za bardzo, ale wiem na pewno, że w nowym domu będzie im lepiej .
TAR 14:54, 09 maj 2019

mrokasia napisał(a)
Tar, to pyszny obiadek się szykuje . A jeśli chodzi o jarmuż to nie zauważyłam, żeby wzdymał. Tylko nie wiem na ile ma sens wrzucanie jarmużu lub szpinaku do wyciskarki.

ponoc te wolnoobrotowe ze wszystkiego wycisną sok. ale juz moge stwierdzic ze tak nie jest, bo z bananów nie wycisna. ale z selera, brokuła, pietruszki leci. tylko musiałabym wory tego kupic mozna zblendowany dodac do soku ewentualnie

bardzo lubie sok z marchewki i buraka, przerób mamy przeogromny
mrokasia 19:42, 09 maj 2019

U mnie kropi. I niebo takie stalowe. Może coś wreszcie spadnie? Oby!