Annak
21:57, 16 sty 2018

Dzięki Kasiu za odwiedziny i podpowiedzi. Pewnie pamiętasz, że jak się zaczyna, to każdy głos w dyskusji jest b. ważny. Ja też już się wyleczyłam z migdałka jak poczytałam forum. Trochę mi żal, bo mi się podoba, ale to działka sezonowa, z dojazdami w najlepszym wypadku na weekendy i nie mogłabym się nim właściwie zająć, gdyby jeszcze wymagał dużo pielęgnacji... Szukam innego. Ale obejrzałam Artemisy i podobają mi się, muszę jednak sprawdzić, czy się zmieszczą i ile
Jeśli chodzi o hortki to myślałam o Polar, a czy Phantom też się nie przebarwia? Muszę doczytać... Z jednorocznymi to ja mam jeszcze
kłopot. Wiosną posiałam takie, które można od razu do gruntu, ale potem przy wyrywaniu chwastów też je wyrwałam, bo nie potrafiłam odróżnić co chwast, co nie 
jeszcze raz dzięki Kasiu, jak nie masz weny na swoje plany to zapraszam, u mnie jeszcze sporo do planowania... Nowe problemy już są wrzucone
pozdrawiam

jeszcze raz dzięki Kasiu, jak nie masz weny na swoje plany to zapraszam, u mnie jeszcze sporo do planowania... Nowe problemy już są wrzucone

pozdrawiam