Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Gutlandia

Gutlandia

malgol 11:03, 09 maj 2018

makadamia napisał(a)
Mogę jedynie wyrazić kondolencje, że Ci się taki egzemplarz zakamieniały trafił.

Ewentualnie może zasugeruję, że często miłość mężowska do trawnika jest bezpośrednio skorelowana z miłością do kosiarki. Im większa, bardziej wypasiona, tym lepsza. Wiesz: symbol statusu, przedłużenie penisa, te sprawy...
Może w tym kierunku trzeba iść?

Kosiarka jest całkiem całkiem Jemu tez nic nie brakuje...ja myslę,że to leń zwyczajny
Catalinasdiary 11:19, 09 maj 2018

To tak jak mókj eM.

O to super, jadę więc po nasionka
Pszczelarnia napisał(a)
Hyzop można właśnie teraz siać. Na początku rośnie w kulkę.

Mój eM. nie ma żadnego szacunku do trawnika, tylko kosi. Ubytków i placków nie widzi, nie dosiewa, nie równa, nie podlewa, nie wertykuluje, nie napowietrza, nie nawozi, nie przycina obrzeży.

makadamia 12:14, 09 maj 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Mój eM. nie ma żadnego szacunku do trawnika, tylko kosi. Ubytków i placków nie widzi, nie dosiewa, nie równa, nie podlewa, nie wertykuluje, nie napowietrza, nie nawozi, nie przycina obrzeży.

Co potwierdza to co napisałam - męska miłość do trawnika jest pochodną miłości do kosiarki
makadamia 12:17, 09 maj 2018

malgol napisał(a)

Kosiarka jest całkiem całkiem Jemu tez nic nie brakuje...ja myslę,że to leń zwyczajny

.
Mam wrażenie, że faceci mają w genach zakodowane, że pracuje się w pracy a w domu odpoczywa. Pozostałość z czasów, kiedy żony nie miały pracy, tylko zajmowały się domem. Tyle pokoleń minęło od czasu, kiedy się to zmieniło, a oni ciągle nie mogą załapać, że to se ne vrati
malgol 12:31, 09 maj 2018

makadamia napisał(a)

.
Mam wrażenie, że faceci mają w genach zakodowane, że pracuje się w pracy a w domu odpoczywa. Pozostałość z czasów, kiedy żony nie miały pracy, tylko zajmowały się domem. Tyle pokoleń minęło od czasu, kiedy się to zmieniło, a oni ciągle nie mogą załapać, że to se ne vrati

cos w tym jest choć u mnie najczęstszym widokiem w weekend jest gotujący obiad małż i ja biegajaca z taczką, tonami ziemi i drzewami do posadzenia Kosiarki nie kocha. Moze gdyby działała na bluetootha albo miała twady dysk...
Kamcia 12:57, 09 maj 2018

malgol napisał(a)

cos w tym jest choć u mnie najczęstszym widokiem w weekend jest gotujący obiad małż i ja biegajaca z taczką, tonami ziemi i drzewami do posadzenia Kosiarki nie kocha. Moze gdyby działała na bluetootha albo miała twady dysk...

... ....

Jak to dobrze wiedziec, ze nie jestem sama...

makadamia 13:20, 09 maj 2018

O kurczę - u mnie w sumie podobnie
sylwia_slomc... 13:25, 09 maj 2018

makadamia napisał(a)

.

Ja mojemu uświadamiam codziennie, że to se ne vrati, ale jak nie przypomnę to przecież nie ma nic do roboty, a jaki zdziwiony jak zaczynam wymieniać co jest i czeka na wykonanie
makadamia 13:58, 09 maj 2018

To jest właśnie najgorsze: oni po prostu nie widzą!
Mój od tygodnia nie zauważył, że DWIE żarówki w łazience są przepalone
malgol 14:00, 09 maj 2018

makadamia napisał(a)
To jest właśnie najgorsze: oni po prostu nie widzą!
Mój od tygodnia nie zauważył, że DWIE żarówki w łazience są przepalone

Dobre ale jak mi bliskie...