Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w budowie - nieustającej

Ogród w budowie - nieustającej

agata_chrosc... 11:49, 16 lip 2012

Gabrysiu, upału upałami, ale u Ciebie trawnik zielony jak szczypiorek na wiosnę! Piękne i rzadkie okazy u Ciebie kwitną. Pozdrawiam
betysia 16:41, 16 lip 2012

Witaj Gabrysiu cieplutko
dziekuje za odwiedzinki i wsparcie !!!!
wszystko ok, wirus pokonany na calej lini huraaaa!!!
ale u Ciebie jakiez kolory, soczysta zielen....cudownie a hortensje moze nie takie zapierajace dech w piersiach jak wczesniej ale i tak piekne!!!!!
teraz inne rosliny graja pierwsze skrzypce...
Pozdrawiam serdecznie!!!!
Milka 16:50, 16 lip 2012

Gabrysia, nie widać uszczerbku w ogrodzie, buja wszystko, że ach moja cleome jeszcze nie kwitnie, ale osmiał tak, a żródlo to samo
liliowce masz tez śliczne, wypatrzyłam jeden, którego nie mama...hortensje, marzenie!
Monic 16:58, 16 lip 2012

Gabysiu, piękne masz letnie rabaty
EPODLAS 17:15, 16 lip 2012

Gabrysiu, piękny ogród w angielskim stylu. Też mam czarnuszkę. Zaczyna kwitnienie, u mnie pierwszy raz w ogrodzie. Ma takie śmieszne kwiatki.
Bogdzia 09:20, 17 lip 2012

Gabrysiu nie zazdrośc dolnoślązaczkom. One teraz po przygotowaniach do zjazdu padną i chwasty im wyrosną. Po tej nerwowej pracy przed zjazdem muszą pasc. A Ty w tym czasie wypielisz i bedziesz górą. No lepiej Ci??
Gabriela 17:05, 17 lip 2012

Bogdziu, ja nie zadroszczę, wiem że i im wyrosną chwasty, ale wiesz ja to mam tak, że nie wydaje mi się, że u sąsiada trawa bardziej zielona, tylko że ja mam większe i dorodniejsze chwasty niż są u sąsiada.

Chciałam wkleić ładne kwiatki, a tu błąd systemu mi się pokazuje i nie da się....

Próbuję jeszcze raz - i są:

Gardenarium 18:07, 17 lip 2012

Witaj Gabrysiu powycieczkowo. Dopiero dziś dotarłam do Twojego ogrodu i zachwyciłam się ośmiałem. Też go zakupiłam - nasionka w Anglii. Zobaczę jak się uda

Instagram Ogrodowiska
bogumila 18:19, 17 lip 2012

Kleome prześliczna...przegapiłam nasionka w tym roku,a miałam ochotę ją wysiać...
Ośmiał widzę po raz pierwszy - bardzo ciekawa roślinka.Pozdrawiam serdecznie.
Gabriela 18:23, 17 lip 2012

Gardenarium napisał(a)
Witaj Gabrysiu powycieczkowo. Dopiero dziś dotarłam do Twojego ogrodu i zachwyciłam się ośmiałem. Też go zakupiłam - nasionka w Anglii. Zobaczę jak się uda

Uda się na pewno. On ma taki niesamowity kolor, właściwie cały jest niebieski i rośnie duży, ma ok. metr wysokości.
Mam nadzieję dochować się swoich nasion i mieć za rok więcej.