Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w budowie - nieustającej

Ogród w budowie - nieustającej

Kondzio 20:55, 22 sie 2014

Biżuteria super puszeczka genialna ale cynie wymiatają hi hi hi
Gabriela 21:28, 22 sie 2014

Agania napisał(a)

Pytałaś o żyrafę Fiskarsa, sprawdza się niezawodnie do cięcia wybiegających młodych miękkich gałęzi, u mnie spisał się przy skracaniu przewodników u świerków kłujacych, z drabiny juz nie byłam w stanie ich dosięgnąć.

Mam dla Ciebie już przygotowane brzózki

Miłego Weekendu

Agata, to już wiem, że żyrafa mi się nie nada do przycinania, bo chcę przyciąć niemłode i niemiękkie gałęzie.
Brzózki poczekają, mam nadzieję, do końca października. Bo Mordor jest w trakcie przenoszenia.
Kasya 23:35, 22 sie 2014

Jestem na chwilke z telefonu i niestety większość zdjęć się nie otworzyła
Jak Juz wrócę to będę miała co czytać
Pozdrawiam Gabrysiu
Urszulla 20:27, 23 sie 2014

Ciekawa Twoja artystyczna biżuteria ogrodowa- szkoda że tak mało kupiłaś po 3szt. w jednym kolorze byłoby bogaciejja to zaraz myślę w hurtowych ilościachha,ha Masz rację, czas dla artystów się zaczyna. Widziałam kiedyś w Wenecji małą prywatną hutę szkła z wyrobami do sprzedaży. To było zachwycające.

Agapanty Ci zakwitły u mnie drug rok i nic
wiosną kwitnące w kwiaciarni były i takie za rok może kupię,
bo mam nerwa na tego mojego
Mala_Mi 23:36, 23 sie 2014

Friskasem żyrafą tnę całkiem spore gałęzie.... jak nie zapomnę to jutro sprawdzę do jakiej grubości tnie...

Biżuteria kolorowa żywa i ceramiczna cudna...

Bez poematów bo idę spać od godziny...
paniprzyroda 09:01, 24 sie 2014

Cuda na kiju fajne Mam wrażenie, że moje cynie lepiej się czuły gdzieś w warzywniku, zostawione same sobie, bo jak chodzę i doglądam, to kapryszą
Puszka ze sznurkiem wprost do zmałpowania, ile ja się go ostatnio naszukałam, bo był i znikł Pozdrawiam
Gabriela 15:16, 24 sie 2014

Kasya napisał(a)
Jestem na chwilke z telefonu i niestety większość zdjęć się nie otworzyła
Jak Juz wrócę to będę miała co czytać
Pozdrawiam Gabrysiu

Wiem, że pływasz wokół Grecji, fantastyczne wakacje. Zdjęcia nie uciekną.
Zostawiam mokrą różę.

Gabriela 15:25, 24 sie 2014

Urszulla napisał(a)
Ciekawa Twoja artystyczna biżuteria ogrodowa- szkoda że tak mało kupiłaś po 3szt. w jednym kolorze byłoby bogaciejja to zaraz myślę w hurtowych ilościachha,ha Masz rację, czas dla artystów się zaczyna. Widziałam kiedyś w Wenecji małą prywatną hutę szkła z wyrobami do sprzedaży. To było zachwycające.

Agapanty Ci zakwitły u mnie drug rok i nic
wiosną kwitnące w kwiaciarni były i takie za rok może kupię,
bo mam nerwa na tego mojego

Urszulo, ja z biżuterią w ogrodzie, to prawie tak jak z biżuterią na sobie - jeśli już, to nie za dużo i ostrożnie.
Tak naprawdę marzy mi się ogrodowa rzeźba, jeszcze nie wiem jaka dokładnie, nie wiem gdzie miałaby być, ale zrobiona przez fachowca, nie z marketu.

A co do agapanta - chyba pomogło wsadzenie do wielkiej donicy do wypasionego kompostu i obfite dokarmianie nawozami z butelki i naturalnymi, bo co innego?

Aminki splątane z czarnolistnymi daliami, bardzo udane zestawienie moim zdaniem.

Agania 15:32, 24 sie 2014

Taki śmieszny kociak jest piękny.....jednak ja wolę żywe....nowe ozdoby też mi się podobają......żeleźniaki rosną, biały ostrogowiec od Ciebie kwitnie... gratuluję kwitnienia agapanta, a zawilec cudowny

Dzielżany wyglądają jak cukiereczki

Puszeczkę sobie sama wykonam...żyrafę dopiero testujemy, ale swoją próbę przeszła, jeśli chodzi, o pobliże tarasu i wygląd najbliżej otaczających nas drzew
Brzózki poczekają

Urszulla 18:15, 24 sie 2014

Co do rzeźb w ogrodzie to pamiętam Danusiowy wątek z Anglii, w którym różności gościły, ale nie umiałabym go odnaleźć wśród tylu artykułów.
Myślę że jak kiedyś Ci coś wpadnie w oko to będziesz wiedziała co chcesz.