Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w budowie - nieustającej

Ogród w budowie - nieustającej

Bogdzia 06:57, 23 cze 2015

Nie wiem czy widzialas w ostatnia sobotę był w tv ogród Kasi B, w audycji ,,Ogród po polsku".
Powiem szczerze zachwyciła mnie żółta rabata ale denerwuje mnie ten ,,Ogród w budowie" jakiej budowie? Masz juz piękny dojrzaly ogród i jesli nawet nie zmienisz nazwy watku to chociaz nie pisz w postach: teraz zdjecia z ogrodu w budowie. Takiej budowy całe forum może pozazdroscic a co mają pisac ci co mają po dwa krzaczki i kupkę kamieni ?--no to Cię ochrzaniłamBuziaki.
Mala_Mi 08:42, 23 cze 2015

Bogdzia.... ogród to twór nieskończony

Wszytko obejrzałam, z braku czasu nie komentuje, ale jest super..

Pola lnu wieki nie widziałam.. o gryce nie wspominam..bo tez nie..

Piękne kfiotki

Super wycieczka do Normandii

OGRÓD POLSKI...... nie mamy czego się wstydzić
Kuklik 12:31, 23 cze 2015

Obejrzałam wszystko (akurat przerwa w pracy), cudownie.....
Buziaki
Wycieczki zazdroszczę
popcorn 13:54, 23 cze 2015

Wow jakie róże! Francja.. wrzuć więcej fotek spiralki do pomidorów mam i ja, ale pomidorki nie w rzędzie, to się nie da usztywnić konstrukcji :/
Joku 20:04, 23 cze 2015

Na relację z podróży po francuskich ogrodach już się zapisuję. Zdjęcia z ogrodu obejrzałam na bezdechu, takie piękne. Zauroczyła mnie żółta rabata. I tu mam pytanie odnośnie żeleźniaka. Czy ta odmiana szybko przekwita? Mam różową, jest piękna przez mniej więcej tydzień. A potem pozostają owocostany. Też może ładne, ale wolałabym żeby trochę dłużej cieszyła oko. I jeszcze pytanie odnośnie Kosmosów. Gdzieś czytałam że dają odrosty na odległość. Zauważyłaś coś takiego u swoich róż?
I na koniec detale. Piękne nowości. Zwłaszcza to coś do ograniczania węża na zakrętach .
Mala_Mi 20:12, 23 cze 2015

Te spiralki też mi wpadły w oko.. do szklarni lepsze niż sznurki..

Wrzuciłam ci foty naszych dalii..
alinak 20:39, 23 cze 2015

Gabriela dobrze ci Bogdzia ochrzan zrobiła ,bo ogród krzyczy kolorami .
W żółtej rabacie zakochałam się . a wyobraź sobie że z jakiegoś zamówienia dostałam wiesiołka żółtego i am przypadkiem ,a kiedyś dawno wyrzuciłam całe łany . teraz się cieszę że go omyłkowo dostałam . a w sumie to pewno nie omyłkowo tylko ktoś mnie
w bambuko zrobił ,bo miał tam być jakiś okazały floks cudnej urody.
Kosmos twój w rozkwicie , bardziej mi Crokus rose przypomina ,ale wiem że te płatki to i u mnie raz bardziej a raz mniej postrzępione .

Zeta 20:44, 23 cze 2015

Ale łąka !!!!. Wow
07_Rene 22:35, 23 cze 2015

Mnie też urzekła żółta rabata (o różach to nawet nie piszę, bo wzdecham non stop). Jest taka, jakby tu ujać.... nieobnoszona. Żółty jest bardzo energetyczny i dochodzę do wniosku, że w dużych ogrodach bardzo fajnie przyciąga wzrok. I pomyśleć, że chciałam się pozbyt żółtych liliowców. Teraz wiem jak je "zagospodarować".
mira 22:36, 23 cze 2015

Gabrysia jak się ma drzewo to można mieć las

Ten dom niesamowicie klimatyczny a biała róża daje tyle lekkości - cudne.

Maki jakieś wypasione nigdy nie mialam to musi się zmienić.
Zeleźniaki choć u Ciebie sobie pooglądałam - a wiesz jak pięknie pachną liście?

Te tabliczki fajne i jeszcze tam gdzie trza.

pozdrawiam