Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sałatka pokrzywowa

Sałatka pokrzywowa

Anda 09:12, 03 gru 2021

jolanka napisał(a)
O kurcze, strzelacie tymi nazwami dalii … Chyba muszę się podokształcać
Kilka mi się bardzo podoba (oprócz czerwonych - omijam z daleka wszystko co czerwone ) i kilka u Kasi -lilarose. Hmm

Hmmm To czekam na fotki dalii w przyszłym sezonie u Ciebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
lilarose 11:04, 03 gru 2021

jolanka napisał(a)
Kilka mi się bardzo podoba (oprócz czerwonych - omijam z daleka wszystko co czerwone ) i kilka u Kasi -lilarose. Hmm

Jola, jesteś osaczona, nie masz wyjścia- dalie w przyszłym roku muszą być!
Mgduska 12:40, 03 gru 2021

jolanka napisał(a)

Ja też omijałam czerwone, ale ta, którą dostałam przez pomyłkę, baaardzo mi się podoba i wybaczam jej kolor, a nawet nie wykluczam popełnienia dalszych czerwonych i czerwonopodobnych zamówień Ja ogólnie kocham kwiaty, bukiety i kolory - i mocne, i pastelowe, a najbardziej takie nieoczywiste, pomieszane
tulucy 17:14, 03 gru 2021

Moim skromnym, z daliami (różami, magnoliami itd.) to tak, jak z butami. Znacie jakąś kobietę, która powie, że nie potrzebuje kolejnej pary?????
Pszczelarnia 18:44, 03 gru 2021

Daliowy przegląd roku. Którą lubisz najbardziej?
MiluniaB 19:19, 03 gru 2021

FRANZ KAFKA - miałam chwalić, więc powiem, że się starał, ale coś było nie tak z tą karpą, widać cętki na liściach, przypuszczam, że to jednak bardzo udana odmiana, chętnie kwitnąca, a mi się trafił zawirusowany egzemplarz.

Piękne daliowe podsumowanie. Śliczne okazy. Tak cytowana to moja ulubiona
jolanka 19:29, 03 gru 2021

Anda napisał(a)

Hmmm To czekam na fotki dalii w przyszłym sezonie u Ciebie

Haha, myślę…
jolanka 19:30, 03 gru 2021

lilarose napisał(a)

Jola, jesteś osaczona, nie masz wyjścia- dalie w przyszłym roku muszą być!

Ale podpuszczacie, spryciule
sylwia_slomc... 19:52, 03 gru 2021

Dalie są super Ja jeśli zdążymy ogród odeskować planuje polowanie daliowe wiosną....
Martka 23:07, 03 gru 2021

Mgdusko, dalie do zakochania! Świetnie zestawienie. Ja wciąż dumam, czy zechce mi się jeździć do brata i sprawdzać jak zimują, ale ochotę mam na nie znów ogromną i odwrotnie proporcjonalną do możliwości ich dobrego zimowania (tu rozłożone ręce i smuteczek) Czy ta brakująca dalia, którejj poszukujesz to może być Dark Fubuki? Gallery Art Leonardo? Chat Noir? Niesprawiedliwości lubią się kumulować, też tak mam z seriami. Ale na tyle szczęścia musi trafić się czasem jakaś strata? Ja w ziemi zgubiłam pierścionek - pamiątkę rodzinną, z diamencikami i mój ukochany. Nie noszę biżuterii specjalnie, ale ten miał wartość wyjątkową. Łączę się w bólu.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies