Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Judith 17:03, 11 lut 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Dzień się wyraźnie wydłużył, światło jest inne i jakoś tak przyjemniej przebywać na zewnątrz. Cieszę się, że udało Ci się poogrodować.

Dzisiaj tez, choć cały czas w deszczu . Postanowiłam nie zwracać nań uwagi . I kolejna rabata wyczyszczona z żołędzi i liści, trawki przycięte, kora dosypana.
MartaCho 17:15, 11 lut 2024

Wow! Podziwiam! Brawo Ty!
Wczoraj też udało mi się trochę porobić- ciachnięte frontowe miskanty, seslerie i hakonki. Dziś zakwasy tu i tam, a jakże! Forma do kitu ale przy tej pogodzie, jaką dziś mamy, nie wynurzam się na zewnątrz! Chyba, że za karę! I szukam kurtki przeciwdeszczowej dla psa, bo już mam dość tego czyszczenia jej. Kaloszy pewnie nie założy, a by się też przydały, hahah
Judith 17:23, 11 lut 2024

Hehe, Marta, mój psina dzisiaj był tak ubłocony po spacerze, ze nie mogłam go doczyścić . Najpierw z grubsza ręcznikiem, potem szczotka, a potem - gdy podsechł - znów wyczesywanie. Zabawa .
Judith 16:47, 12 lut 2024

Takie znalezisko przy prządkach ogrodowych
Gruszka_na_w... 17:02, 12 lut 2024

Pierwszy krokus na forum! Gratulacje.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Anda 17:55, 12 lut 2024

Wow, ale super
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Judith 18:12, 12 lut 2024

Haniu, Ando, powiem Wam, ze jest tak ciepło, ze w ogóle nie byłam zdziwiona tym widokiem . Zdecydowanie czuć wiosnę. Mentalnie jestem w końcówce marca .
Marcin89 18:14, 12 lut 2024

U mnie w sobotę ledwo listki krokusów było widać, a dziś po południu z domu zauważyliśmy kilka wystrzelonych w górę. W pąku póki co
Anda 18:29, 12 lut 2024

Moje krokusiki w cieniu i na razie tylko listki widać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kordina 19:16, 12 lut 2024

O! Narodziny krokusika