Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Martki

W ogródku Martki

Wiolka5_7 08:56, 21 kwi 2023

Piękna ścieżka powstaje, będzie spójnie!
Roocika 10:01, 21 kwi 2023

Super!
mrokasia 10:29, 21 kwi 2023

Francja-elegancja, proszę pani!
MartaCho 11:03, 21 kwi 2023

Elegancko! Prawdziwa bombonierka ten Twój ogród!
edi75 11:26, 21 kwi 2023

Pięknie
April 11:31, 21 kwi 2023

Martka napisał(a)
Dziewczyny

Ps. Nie wiem, jak Was, ale mnie perspektywa ciepłego i słonecznego weekendu oszołomiła…

Oj tam kwiatki, ścieżka jest MEGA. Świetnie podbija elegancję szklarni

Słoneczny weekend powoduje, że lista prac spuchła i wystarczy na całe lato co to ciepło z nami robi
DariaB 12:03, 21 kwi 2023

Cudna ścieżka powstaje
Agatorek 13:23, 21 kwi 2023

Martka napisał(a)

Aguś, moje kanciczki przy Twoich zasługują na to zdrobnienie. Mało ich, a nadal nie dotarłam. To szczęście mam niby na wyciągnięcie ręki, a jednak chwilowo zawias zardzewiał. Sama dzieliłaś miskanty? Brawo! Ja im nie dałam rady. Piła spalinowa to jest myśl, nie szkodzą jej grudki ziemi?

Pewnie by się łańcuch zatarł, dlatego to był tylko pomysł podczas skakania na szpadlu .

Narazie zrobiłam tylko kawałek kantów tam, gdzie wcześniej ich nie było. Jeszcze sporo mi takich miejsc zostało plus takich, gdzie wypadałoby poprawić linię. Czas, czas, czas…

Piękna ścieżka, bardzo elegancka!
Makao 14:15, 21 kwi 2023

Świetnie pasuje ta kostka do szklarni. Bardzo elegancko.

Jaki wymiar tej szklarni masz?
Martka 21:59, 21 kwi 2023

Dziewczyny, dziękuję! To dla mnie szalenie ważne, że na forum potrafimy wspólnie cieszyć się, choć wspólnie biadolić ponoć łatwiej
Oprawa szklarni w pewnym momencie dojrzała w moich myślach jako konieczność. W myśl zasady, jeśli konieczne - po co zwlekać - zgłosiłam sprawdzonym brukarzom potrzebę. Pomiary i wycena odbyły się. Odpowiedź była na tak, ale wiadomo, obłożeni pracą i odezwą się, gdy będzie luz. Długie milczenie skłoniło mnie do telefonu przypominającego o moim istnieniu i miało to miejsce w ten wtorek. Odpowiedź: na razie mamy dużą robotę, może coś w maju, proszę czekać. Po czym dzień później, w środę o 17 dostaję telefon „Co by Pani powiedziała, gdybyśmy byli jutro o 7?” Przesadzałam rośliny przy latarce Jak rzekli, tak zrobili, a dziś - w piątek - po powrocie z pracy nie zastałam już brukarzy, za to wszystko ogarnięte, posprzątane i efekt jak należy. Brukarska niewidzialna ręka
Tu wczoraj rano:

Tu dziś:

Aby rozwiać wątpliwości, czy oby nie wzięłam się sama za tę pracę, wstawiam materiał dowodowy Taczki były trzy Przy okazji zwróćmy uwagę na kwiatki w tle Jolu Nie pomijamy wyczekanych kwiatków absolutnie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies