Martka
22:53, 16 maj 2023

Dziewczyny, cieszę się, że mogłam przenieść trochę Przypek na forum, wiem, że nikt ich tak nie pokaże jak Danusia, wiem też, że nie można sprostać oczekiwaniom wszystkich i robić wszystkiego, czas to dobro ograniczone.
U mnie w tym tygodniu niespecjalnie ogrodowo, jednak zostawiam kilka "starych" zdjęć, następne zrobię dopiero za kilka dni, pochłoną mnie od jutra inne sprawy. Warzywa przeflancowane, pomidory w gruncie i szklarni, chwasty rosną, mszyca masowo atakuje na skalę, jakiej nie znałam. Sikorki intensywnie dostarczają do budki pożywienie. Rośliny zamówione i czekam. Maj jest piękny i tak ulotny...

Focaccia z grilla to ostatnio hit.. w towarzystwie bakłażana z piekarnika
Czy doczekam się swoich bakłażanów?...
U mnie w tym tygodniu niespecjalnie ogrodowo, jednak zostawiam kilka "starych" zdjęć, następne zrobię dopiero za kilka dni, pochłoną mnie od jutra inne sprawy. Warzywa przeflancowane, pomidory w gruncie i szklarni, chwasty rosną, mszyca masowo atakuje na skalę, jakiej nie znałam. Sikorki intensywnie dostarczają do budki pożywienie. Rośliny zamówione i czekam. Maj jest piękny i tak ulotny...

Focaccia z grilla to ostatnio hit.. w towarzystwie bakłażana z piekarnika