Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

DariaB 16:56, 02 maj 2025

Makao napisał(a)
Niezmiennie jestem zachwycona Twoimi wielkimi rabatami. Jedna wielka rabata i tylko ścieżka z kamienia prze środek. No uwielbiam
Ty masz gdzieś trawnika trochę?

Takie bardzo wielkie to one nie są ale fajnie, że chociaż udają mam trawnik na froncie i z jednego boku domu.

Angelika95 19:06, 02 maj 2025

Pięknie u Ciebie wiosennie. Zdjęcia wiśni wciąż mnie zachwycają. Patrząc po zdjęciach jakie nam dajesz, wydaje mi się, że Twój ogród jest super do spacerowania, bo ma dużo takich zakątków. Czy mi się wydaje? Gdzieś na Twoim wątku znajdę plan działki?

PS super awatar, wyglądasz na bardzo sympatyczną kobietę i tak też Cię odbieram
MartaCho 19:15, 02 maj 2025

Zgadzam się z tym, co wcześniej napisane. Pięknie u Ciebie! Bardzo mi się u Ciebie podoba- gdzie nie spojrzeć coś ciekawego się dzieje- to jest ogromny atut ogrodu!
Margo2 22:13, 04 maj 2025

Daria, ale miałas super zwiedzanie. Uwielbiam Wojsławice i bardzo żałuję, że tak daleko mieszkam.

Świetna ta tybetanka. Ma rewelacyjną korę. Ostatnio zwracam uwagę właśnie na nią. Na przykład bardzo lubię korę swojego orzecha.
Ale Ci ogród zmężniał
Robi się zagęszczenie.
Monia81 07:13, 05 maj 2025

Popatrzyłam na pierwsze zdjęcia z początków a teraz piękny busz się zrobił na rabatach, jest super Wojsławice są cudne, bardzo chętnie jeszcze tam wrócę na tybetankę też poluję, widziałam u Ani jakie ładne dorwała, może kiedyś się uda kupić
Wiaan 07:56, 05 maj 2025

Daria jak miło się Ciebie słucha na IG wszystko tak szybko urosło, lubię miejsce z ławeczką, uroczy zakątek.
Podglądam Kanzany, bo w ogrodzie zakładanym też są trzy sztuki. Jakie masz odległości od siebie i od ogrodzenia?
Sprzątania po kwitnieniu chyba trochę jest
Makao 10:07, 05 maj 2025

DariaB napisał(a)

Takie bardzo wielkie to one nie są ale fajnie, że chociaż udają mam trawnik na froncie i z jednego boku domu.

To muszę zapamiętać bo kojarzę Twój ogród tylko z tymi dużymi rabatami o ścieżkami w nich. Tej części z frontu i boku nie mogę z Tobą skojarzyć. Jakbym w dwóch innych ogrodach była. Teraz już zapamiętam.
Teraz po tych kanzanach mi się przypomniało jak ostatnio martwiłaś się że wąsko i nie możesz ich dobrze uchwycić. Faktycznie.
Tak to jest jak ogrodu nie widać na żywo i trzeba sobie w wyobraźni zdjęcie poukładać
DariaB 13:02, 05 maj 2025

Angelika95 napisał(a)
Pięknie u Ciebie wiosennie. Zdjęcia wiśni wciąż mnie zachwycają. Patrząc po zdjęciach jakie nam dajesz, wydaje mi się, że Twój ogród jest super do spacerowania, bo ma dużo takich zakątków. Czy mi się wydaje? Gdzieś na Twoim wątku znajdę plan działki?

PS super awatar, wyglądasz na bardzo sympatyczną kobietę i tak też Cię odbieram

Angelika ja ciągle mam wrażenie, że nie mam żadnych ciekawych zakątków, ot rabaty wokół domu bo miejsca za wiele nie ma. Na pierwszej stronie i początkowych w wątku są rzuty i plan działki. Nie mi oceniać czy jestem sympatyczna niemniej dziękuję za miłe słowa
DariaB 13:05, 05 maj 2025

MartaCho napisał(a)
Zgadzam się z tym, co wcześniej napisane. Pięknie u Ciebie! Bardzo mi się u Ciebie podoba- gdzie nie spojrzeć coś ciekawego się dzieje- to jest ogromny atut ogrodu!

Dobrze czytać, że nie ma nudy Ciężko stworzyć ciekawy ogród jako rabaty wokół budynku, ale staram się. Jak jeszcze wszystko bardziej porośnie i zgęstnieje to będzie większe poczucie intymności i przytulności.
DariaB 13:07, 05 maj 2025

Margo2 napisał(a)
Daria, ale miałas super zwiedzanie. Uwielbiam Wojsławice i bardzo żałuję, że tak daleko mieszkam.

Świetna ta tybetanka. Ma rewelacyjną korę. Ostatnio zwracam uwagę właśnie na nią. Na przykład bardzo lubię korę swojego orzecha.
Ale Ci ogród zmężniał
Robi się zagęszczenie.

Też mam kawałek do Wojsławic ale warto było, powiem Wam, że nie mamy się czego wstydzić, to piękny i bardzo zadbany ogród. Ja też bardzo lubię drzewa z "inną" korą. Lubię też mojego klona cynamonowego, widziałam w szkółce zielonokorego ale już autentycznie nie mam miejsca Miejscami już faktycznie gęsto, że palca nie wciśnie