bialydomek
10:32, 23 maj 2023

piękne te białe ceramiczne kwiatki, bardzo ożywiają rabatę!
a te boczniaki to tak zawsze wieszasz? i dlaczego wieszać a nie postawić na ziemi w zaciszu?
jak często podlewasz wodą?
u mnie mam dużo kocimiętki, i 5 kota
żaden w zasadzie nie jest zainteresowany, czasem jak potrę liścia i zawołam, to obwącha- ale jakoś ich to nie rajcuje,
za to bardziej się tarzają, grzebią i drapią korzenie lub kłącza-patyki u minikiwi,
czytałam że to normalne, że tak niektóre koty reagują na to drzewo-krzew..
misa piękna- bede podziwiać ustawienia wśród czego? napewno będzie widowiskowo..!
a hamak 2osobowy, czyli taki 200x220 to jest świetny bo wygodnie się leży, nie spadasz,
a i "przykryć"- owinąć się można tym jak chłodniej lub jak wieje, -zwijasz się troszkę coś na wzór naleśniczka!
no i koc do przykrycia się również zmieści do środka i nie spada
POLECAM takie wielkie, mega wygodne!
a te boczniaki to tak zawsze wieszasz? i dlaczego wieszać a nie postawić na ziemi w zaciszu?
jak często podlewasz wodą?
u mnie mam dużo kocimiętki, i 5 kota

żaden w zasadzie nie jest zainteresowany, czasem jak potrę liścia i zawołam, to obwącha- ale jakoś ich to nie rajcuje,
za to bardziej się tarzają, grzebią i drapią korzenie lub kłącza-patyki u minikiwi,
czytałam że to normalne, że tak niektóre koty reagują na to drzewo-krzew..
misa piękna- bede podziwiać ustawienia wśród czego? napewno będzie widowiskowo..!
a hamak 2osobowy, czyli taki 200x220 to jest świetny bo wygodnie się leży, nie spadasz,
a i "przykryć"- owinąć się można tym jak chłodniej lub jak wieje, -zwijasz się troszkę coś na wzór naleśniczka!

no i koc do przykrycia się również zmieści do środka i nie spada
POLECAM takie wielkie, mega wygodne!