Ewcia - też się cieszę
Haniu - próbuj
Dziś niestety prawie cały dzień spędziłam w samochodzie, wróciłam wieczorem do domu, podlałam na szybko pomidory w foliaku, do mszyc nie zaglądałam bo głodna byłam jak pies, więc nie wiem jak kolejny dzień kuracji. Jutro ogarnę. Podobno ma padać u nas...
Dziewczyny, przepraszam z góry Was wszystkie za to, że czasem zapytam o coś w Waszych wątkach a potem nie reaguję na odpowiedź.
Niestety poruszam się po forum opcją "powiadomienia" - czyli powiadomienia o nowych wpisach w wątkach, które obserwuję. Na forum zaglądam z reguły wieczorem/nocą, czasem też w ciągu dnia, z telefonu, przy kawie.
Wczoraj zaglądając po 23ciej widziałam powiadomienia z godziny 17tej. Potem to się nakłada. Przychodzą kolejne powiadomienia i łatwo się zgubić w tym, do którego wątku się już zajrzało, a do którego nie. Niestety przez to wiele mi umyka... Forum pozostaje bez wsparcia technicznego i tak już chyba zostanie
Umknęła mi też przez to arcy-ciekawa debata o forum jako takim i jego założeniach, ale to może i dobrze, że się nie zdążyłam wypowiedzieć i nie wygenerowałam kolejnych wpisów
Zostawiam obrazek z biedronkowymi wróżkami, Małżonek mocno zniesmaczony mamrotał pod nosem o krasnalach
Ale mi te wróżki w hostach i paprociach się podobają