Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Pokaż wątki Pokaż posty

Magary Dramaty z Rabaty

Judith 10:30, 15 cze 2023

Opóźnienie w powiadomieniach jest w tej chwili dramatyczne… Podobnie jak Ty straciłam wątek w wielu wątkach .
Wiolka5_7 11:01, 15 cze 2023

U mnie też opóźnienie od wczoraj z powiadomieniami
antracyt 11:35, 15 cze 2023

Nie wiedziałam, że są 2 rodzaje wróżek do wyboru, u mnie jedna tylko była. Bardzo im widać dobrze w tych hostach...zdecydowanie lepiej niż ewentualnym krasnalom

ps. u mnie nadal bez deszczu
MartaCho 11:50, 15 cze 2023

Ja tak samo mam opóźnienia- tak dużych, jak te od wczoraj, to jeszcze nie było

A elfiki bardzo fajnie w tych paprociach się prezentują. Ach Ci nasi mężczyźni, w ogóle się nie znają.
Gruszka_na_w... 14:57, 15 cze 2023

Mary napisał(a)
Może wolałby jakąś większą ozdobę, np. duży głaz? Ja coś o tym słyszałam u siebie.

Logistycznie chyba trudne do zrealizowania. Przypomniało mi się, że Asia/Margarytka usuwała u siebie głazy. Widać jej mąż dojrzał do zmian.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
An_na 17:38, 15 cze 2023

A ja głupia miałam te wróżki w rękach i nie kupiłam, a teraz widzę u Ciebie, że pięknie na rabacie wyglądają.
Może jutro jeszcze będą...
Basieksp 19:20, 15 cze 2023

Fajne te wróżki może jeszcze u nas w B też będą, ja trochę rzadko do B chodzę, ale jutro się wybiorę
Magara 01:00, 16 cze 2023

Mary - problemy z forum i powiadomieniami to już chyba temat na stałe Pisałam o tym z Danusią, ale wychodzi na to, że wsparcia technicznego nie ma i nie będzie
Małżonek zniesmaczony ozdobami jakoś musi żyć Gdyby nie był obecny przy ich zakupie zapewne by ich nawet nie zauważył bo zajęty czym innym Głazy mamy

białydomek - tak, wyrywam całe kępy Wiem, że jest pokusa, żeby tylko te duże bo może reszta urośnie, ale to tak nie działa Wyrywam wszystko i wydłubuję scyzorykiem resztki U mnie też nie rosną równo. To pewnie kwestia nasłonecznienia, wilgotności, wiatru etc. My balot przenieśliśmy teraz po wiatę, tam są zupełnie zacienione, zasuszyliśmy w znacznej części pierwszą partię, jednak za dużo słońca miały Przed deszczem nie zabezpieczałam, wydaje mi się wręcz wskazane, żeby trochę wody dostały. Teraz czekamy na drugi rzut. Mamy nową metodę namaczania kostki - zamiast moczyć ja całą w wodzie (jest to trudne z uwagi na rozmiar i wagę namoczonego balota), przez kilka dni namaczamy wężem wkładanym w otwory - co z tego będzie, zobaczymy

Beata - u mnie pada od rana, radość wielka Właściwie non stop, deszcz nie ulewny ale akuratny Cieszy jak dawno nic

TAR - u nas od 6tej pada

Kaśku - masz a nie pokazałaś?

Judith - wychodzi na to, że nic ze stroną techniczną forum nie zrobimy Albo się przyzwyczaimy, albo nie

Wiolka - szczęściara jesteś, że tylko od wczoraj masz opóźnienia w powiadomieniach, ja mam od tygodni Podejrzewam, że jest to związane z ilością pisanych postów, im ich więcej, tym większa kumulacja opóźnieniowa Ja zaglądam na forum późno - to mam megakumulację

Zuza - u nas nawet trzy rodzaje wróżek były, no ale mamrotanie o krasnalu mnie powstrzymało

Marta - o opóźnieniach już napisałam co wiedziałam Elfiki też mi się podobają

Haniu - mamy dwa głazy, takie naprawdę potężne, na zapłociu Małżonek bardzo chciał je na działkę przesunąć, ale koparka nie dała rady Za wielkie

Ania Żuławska, Basia - też uważam, że fajnie wyglądają Nie mam zbyt wiele takich "kupnych" ozdób, właściwie wcale Ale te mi się wpasowały
Bee 08:43, 16 cze 2023

Magara napisał(a)

Beata - u mnie pada od rana, radość wielka Właściwie non stop, deszcz nie ulewny ale akuratny Cieszy jak dawno nic

Ach dzięki. To może u mnie też popadało. Zobaczę w weekend.

A gdzie kupiłaś te fajne elfy?
Joku 19:25, 16 cze 2023

Pokaż te głazy. Uwielbiam kamienie .

Rzekome krasnale moim zdaniem są mało krasnalkowe.