Moniu niestety hortka po ostatnich kilkunocnych przymrozkach już tak pięknie nie wygląda- zbrązowiała. Ale przetacznik absolutnie nocnymi minusami się nie przejął.
Co do dębów- hm... muszę ze wstydem przyznać, że wiedziałam o tym zanim je posadziłam. Ale te barwy i brak mączniaka wziął górę nad rozsądkiem. Ale dookoła mnie same pola uprawne, więc mam nadzieję że nie wymsknie się on spod kontroli.
Jeden z helikopterków wpadł w paszczę zielonej...
Aniu hortka niestety po nocnych przymrozkach już brązowa, ale przetacznik dalej tłoczy nic sobie nie robiąc z pogody.
Wycieczki do Hani zazdroszczę ...
A mnie codziennie tacy goście hurtowo odwiedzają...(sorki za jakość, ale fotka przez okno)
Anka Kiedyś będzie tu ogród
"Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Masz oko Super ujęcia ..żaba z helikopterkiem.. tego na forum jeszcze nie było
Dzięki. Oczko daje dużo możliwości obserwacji. A dzięki temu, że jest pod kuchennym oknem to i czas przy zmywaniu jest żeby zerknąć w stronę tafli wody. Tylko muszę aparat na statywie na stałe umocować, bo wiele suuuper ujęć ucieka.
Tacy lokatorzy też korzystają z kąpieli... choć nieśmiało... tylko nóżki...
No dokładnie super foty
Dzięki.
Jesień do ogrodu zagląda...