Asiu kawał roboty, a jeszcze pod takim kątem się utrzymać na skarpie. Aaaa przypomniało mi się zdjęcie, jak kiedyś chyba mama wspierała Cię szczotką z tyłu na skarpie takie było fajne i śmieszne a potem usunęłaś paskudo zabierając powód do humoru
Anda, a to Heptacodium nie jest inwazyjne? proszę się nie śmiać (to do wszystkich czytających).
Pytam, bo pierwsze słyszę. A mam koszmarne doświadczenia z milinem.
Asiu, plan rabaty super mi się podoba. No i jestem pod wrażeniem szybkości realizacji planów.
Anda - masz to oko
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tess Nie jest inwazyjne. U mnie się jeszcze nigdy nie wysiało i nie zauważyłam żadnych nasion, więc chyba za zimno u nas na to.
Szef ma w swoim prywatnym ogrodzie o wiele starszy egzemplarz i też nie ma ani odrostów, ani siewek.
Inwazyjna jest Buddleja davidii.
Aniu, też jestem pod wrażeniem robót na skarpie.
Ciekawa jestem, co się tam utrzymie z tego co planujesz.
Dziękuję Znalazłam Heptacodium, ale pokrój jakiś pokraczny i liście nieładne. Mówią mi, że to przypalenie od słońca, ale ja mam obawy, że to jakaś choroba. Czy Heptacodium jest podane na mączniaka albo inne choroby grzybowe?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.