repertuar podobny do mojego zamowienia poza zawilcami, tych mam duzo, u siebie pododawalam jeszcze krwawniki, kukliki, pełniki, wszelkiej masci bodziszkow, przetaczniki. bede robic rabate sucha i przytarasowe na nowo.
Fajne takie pierwsze zakupy a jaka radość ja też mam coś tam zamówione, na początku lutego, dość szybko zamawiane tak trochę na zimową chandrę ale z przesyłką mieli ruszać dopiero w marcu, liczę, że lada moment będę miała swoje roślinki
Ja dostałam info, że czas oczekiwania to w tej chwili ok. 3 tygodnie więc trochę sobie poczekam . Ale to dobrze, przynajmniej zdążę ogarnąć to i owo zanim rośliny przyjdą.
A co zamówiłaś?
Ja będę miała piwonie od Łucji, obiecała mi .
No właśnie, najważniejsze że zamówione , to dopiero początek marca .
Dopiero teraz doczytałam i się mocno uśmiałam wiecie, że z mojego czarnego bzu taki kikut został, wszystkie cienkie gałązki obgryzione, jak tylko Aza pojawiła się w ogrodzie to bez od razu stał się jej ulubionym krzewem coś musi być na rzeczy
moje kiedy byly szczeniorami uwielbiały pączki azalii. generalnie gonilam je, bo sa trujace. szczenior jak to szczenior ciekawy zycia, wszystko interesuje, jest nowe, inaczej pachnie. pies poznaje swiat swoimi zmyslami bardziej wechem i smakiem niz wzrokiem. i dobrze, to tylko z korzyscia. pewnie jeszcze niejeden krzaczek ociamkaja czy pogryza. za czasem z tego wyrosna. moje najbardziej lubia ciamkac trawy, szczegolnie trzcinniki, stipe i turzyce wlosiste. aaa i hakonki, jedna wygryziona na maksa. wybredne takie