Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

TAR 15:00, 01 mar 2021

repertuar podobny do mojego zamowienia poza zawilcami, tych mam duzo, u siebie pododawalam jeszcze krwawniki, kukliki, pełniki, wszelkiej masci bodziszkow, przetaczniki. bede robic rabate sucha i przytarasowe na nowo.
Basieksp 15:47, 01 mar 2021

Fajne takie pierwsze zakupy a jaka radość ja też mam coś tam zamówione, na początku lutego, dość szybko zamawiane tak trochę na zimową chandrę ale z przesyłką mieli ruszać dopiero w marcu, liczę, że lada moment będę miała swoje roślinki
Kasya 15:50, 01 mar 2021

Ja czekam na piwonie, lada dzień wyślą
TAR 15:52, 01 mar 2021

mnie sie nie pali, moge jeszcze chwilke poczekac, wazne by przyszly zdrowe i silne
mrokasia 19:54, 01 mar 2021

Basieksp napisał(a)
Fajne takie pierwsze zakupy a jaka radość ja też mam coś tam zamówione, na początku lutego, dość szybko zamawiane tak trochę na zimową chandrę ale z przesyłką mieli ruszać dopiero w marcu, liczę, że lada moment będę miała swoje roślinki

Ja dostałam info, że czas oczekiwania to w tej chwili ok. 3 tygodnie więc trochę sobie poczekam . Ale to dobrze, przynajmniej zdążę ogarnąć to i owo zanim rośliny przyjdą.
A co zamówiłaś?

Kasya napisał(a)
Ja czekam na piwonie, lada dzień wyślą

Ja będę miała piwonie od Łucji, obiecała mi .

TAR napisał(a)
mnie sie nie pali, moge jeszcze chwilke poczekac, wazne by przyszly zdrowe i silne

No właśnie, najważniejsze że zamówione , to dopiero początek marca .
Agatorek 20:16, 01 mar 2021

Fajne zakupki .

Pisałaś, że psiaki Ci bez unicestwiają. A wiesz, że u mnie najbardziej obrywa czarny bez? Może to jakiś przysmak?
Basieksp 20:37, 01 mar 2021

Agatorek napisał(a)
Fajne zakupki .

Pisałaś, że psiaki Ci bez unicestwiają. A wiesz, że u mnie najbardziej obrywa czarny bez? Może to jakiś przysmak?

Dopiero teraz doczytałam i się mocno uśmiałam wiecie, że z mojego czarnego bzu taki kikut został, wszystkie cienkie gałązki obgryzione, jak tylko Aza pojawiła się w ogrodzie to bez od razu stał się jej ulubionym krzewem coś musi być na rzeczy
Johanka77 22:33, 01 mar 2021

Qrcze, czas na zakupy
Agatorek 22:47, 01 mar 2021

Basieksp napisał(a)

Dopiero teraz doczytałam i się mocno uśmiałam wiecie, że z mojego czarnego bzu taki kikut został, wszystkie cienkie gałązki obgryzione, jak tylko Aza pojawiła się w ogrodzie to bez od razu stał się jej ulubionym krzewem coś musi być na rzeczy

No nieźle.

Mój najmłodszy urwis jeszcze lubi magnolie .
TAR 09:14, 02 mar 2021

moje kiedy byly szczeniorami uwielbiały pączki azalii. generalnie gonilam je, bo sa trujace. szczenior jak to szczenior ciekawy zycia, wszystko interesuje, jest nowe, inaczej pachnie. pies poznaje swiat swoimi zmyslami bardziej wechem i smakiem niz wzrokiem. i dobrze, to tylko z korzyscia. pewnie jeszcze niejeden krzaczek ociamkaja czy pogryza. za czasem z tego wyrosna. moje najbardziej lubia ciamkac trawy, szczegolnie trzcinniki, stipe i turzyce wlosiste. aaa i hakonki, jedna wygryziona na maksa. wybredne takie