Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Gruszka_na_w... 10:23, 02 mar 2021

Moje schroniskowe psy nigdy nie miały ochoty na podgryzanie, czy wykopywanie roślin. Aż sama się dziwiłam skąd w nich takie kulturalne zachowanie.
Kot przybłęda też nie wykazywał chęci na polegiwanie w trawach czy też w kocimiętce.
Zakupy zacne.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
UrsaMaior 12:48, 02 mar 2021

Przez Ciebie, Kaśko, też polazłam na zakupy.
tulucy 15:46, 02 mar 2021

UrsaMaior napisał(a)

I nie powiem, co ja z tego mam tak przy okazji
Basieksp 15:58, 02 mar 2021

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Moje schroniskowe psy nigdy nie miały ochoty na podgryzanie, czy wykopywanie roślin. Aż sama się dziwiłam skąd w nich takie kulturalne zachowanie.
Kot przybłęda też nie wykazywał chęci na polegiwanie w trawach czy też w kocimiętce.
Zakupy zacne.

Bo one po prostu wiedzą, że trzeba umieć się zachować swoją drogą fajnie, że mają teraz normalny, napewno fajny dom
UrsaMaior 16:18, 02 mar 2021

tulucy napisał(a)

I nie powiem, co ja z tego mam tak przy okazji

No właśnie
mrokasia 17:52, 02 mar 2021

Agnieszka, Basia, Tarcia - może faktycznie ten bez ma coś w sobie
Trawy niech sobie ciamkają. Najbardziej boje się, że nie upilnuje i mi ciemiernika wszamią i się pochorują. W czwartek zamierzam nabyć trochę siatki to zrobię ciemiernikom ogrodzenie zabezpieczające.

Johanka

Hania, może dlatego że już podrośnięte były? Te dzieciaki kipią energią i są strasznie ciekawskie. Wyciągają mi korę z rabat i sobie ciamkają.

Iza, Łucja, no co, ktoś musi być inicjatorem, w końcu wiosna idzie, nowy sezon się zaczyna. Przyznajcie się, coście tam zakupiły koleżanki?
mrokasia 17:54, 02 mar 2021

Słuchajcie, mam strasznie dużo liści na trawniku, mogę odpalić kosiarkę i na wysokim ustawieniu przelecieć trochę trawnik? Coś mu się stanie jak go leciutko podkoszę? Nie chce mi się grabiami machać...
antracyt 17:54, 02 mar 2021

Kasia, te "ciamkacze" mają już wymienione zęby?
TAR 18:51, 02 mar 2021

u mnie kora od malego dziamgana, do tego trzeba sie przyzwyczaic, galazki, kora itp. male dziasla swedza to dziamgaja. nie sadze by ruszyly ciemierniki.
TAR 18:52, 02 mar 2021

UrsaMaior napisał(a)

co kupilyscie ciekawego?