Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

galgAsia 09:21, 06 maj 2021

Kasya napisał(a)

Pokaz bo nie uwierzę, pojedyncze patyki przecież kwitna...
Ok, zrobię zdjęcie i pokażę, bo ja sama wierzyć nie chcę...
eVka 09:21, 06 maj 2021

O mamo, czytam i oglądam Twoje ostatnie zakupi te zawilce też by mnie załamały. To jest niedopuszczalne i nie ma tłumaczenia, że one tak rosną. Okej, rozumiem ale powinna być kępa takich tyci roślinek a nie jedna nitka. Nie daj się zbyć, napisz, że pokażesz to zdjęcie na naszym forum i na fejsie to od razu zmiękną
Ja zawsze idę przy takich reklamacjach w zaparte, nie ma co odpuszczać.
eVka 09:27, 06 maj 2021

U nas bosko, mega słońce i 10 stopni, wszystko pięknie ładnie ale ja w robocie siedzę do 16 ....
W przyszłym tygodniu zapowiadają 24 stopnie, to z wrażenia chyba urlop sobie wezmę
Agatorek 11:14, 06 maj 2021

Wieje, bardzo. Odpuszczam dziś ogród.
Ale jest baaardzo ciepło idzie ku lepszemu
malgol 11:22, 06 maj 2021

effka napisał(a)
U nas bosko, mega słońce i 10 stopni, wszystko pięknie ładnie ale ja w robocie siedzę do 16 ....
W przyszłym tygodniu zapowiadają 24 stopnie, to z wrażenia chyba urlop sobie wezmę

No ja tez już kombinuje urlop Sytuacja może się nie powtórzyć, hi,hi
eVka 11:23, 06 maj 2021

malgol napisał(a)

No ja tez już kombinuje urlop Sytuacja może się nie powtórzyć, hi,hi

Haha, no to sensacja, w końcu ciepło! Ja też nie wierzę, że tak już zostanie...
mrokasia 15:00, 06 maj 2021

Siedzę dziś w domu, bo tak wieje, że żeby wyjść z domu muszę nieźle drzwi wejściowe pchać . Może i dobrze, bo mnie pracowe rzeczy trochę przygniotły.
Też czekam na to ciepło tylko martwi mnie, że ja tu w lesie z przesadzankami a tu już 25 stopni prognozują...

effka napisał(a)
O mamo, czytam i oglądam Twoje ostatnie zakupi te zawilce też by mnie załamały. To jest niedopuszczalne i nie ma tłumaczenia, że one tak rosną. Okej, rozumiem ale powinna być kępa takich tyci roślinek a nie jedna nitka. Nie daj się zbyć, napisz, że pokażesz to zdjęcie na naszym forum i na fejsie to od razu zmiękną
Ja zawsze idę przy takich reklamacjach w zaparte, nie ma co odpuszczać.

Wiesz co, dziewczyny trochę mnie uspokoiły co do tych zawilców, posadzę co mam i już. Nie kosztowały fortuny, nie chce mi się o marne grosze kłócić... Pozostałe rośliny przyszły ok. Po prostu następnym razem głęboko się zastanowię czy kupować akurat w tym sklepie. To chyba bardziej dotkliwe dla sklepu - utrata klienta i słaba opinia niż te parę złotych.
April 15:02, 06 maj 2021

Ja właśnie skończyłam pracę i walczę ze sobą czy wyjść na dwór czy raczej trzymać się z dala od tego wiatru. Jak mi jakaś gałąź spadnie na łepetynę, to nic dobrego z tego nie będzie...
antracyt 15:27, 06 maj 2021

U mnie przed chwilą było gradobicie... Teraz znowu słońce, wiatr oczywiście nie odpuszcza. Wyszłam z kawą i w zacisznym miejscu udało mi się ją nawet ciepłą wypić
TAR 15:29, 06 maj 2021

u nas to dopiero wizga. oby zadne drzewo znowu sie nie ukręciło. no ja na pewno w ogrodzie dzis nie porobie, nawet bialasy nie palily sie do wyjscia do ogrodu o pojsciu dalej moge zapomniec. chyba sie bujne do jakiegos sklepu i zrobie zakupy jedzeniowe, bo w lodowce tez juz tylko swiatlo zostalo