Jeśli chodzi o szczepienie, to jest różnie. Ja po pierwszej dawce byłam ,chora, temperatura, ból głowy, mięśni, stawów. Po drugiej trochę bolała mnie ręka.
Po pierwszej leżałam, po drugiej poszłam do ogrodu plewić.
No Mrokaśka, to trzymam kciuki, odpoczywaj i zbieraj siły
Ja po pierwszej dawce dostałam takiego speeda, że kilka godzin kopałam dołki w ogrodzie. Jak na dopalaczu. Dopiero drugi i trzeci dzień padłam.
Trzymaj się dzielnie
Byłam ciekawa czy na stadionie . Mój maz był - po przyjeździe przeraził sie liczbą aut na parkingu (jak w weekend przedpandemiczny w Jankach), ale organizacja na medal - od wejścia do momentu zaszczepienia minęło 15 minut!
Ja tez byłam w punkcie masowych szczepien (w innym miejscu) i rownież swietna organizacja. Wyglada na to, ze takie punkty działają sprawniej niż w przychodniach - są warunki na dystans i cały ruch wyłączne w jedna stronę kierowany: w jednym miejscu wejście, w innym wyjscie.
Co do szczepień to faktycznie jest różnie.
Ja przy obu dawka czułam tylko ból ręki.
Czego i Tobie życzę.
Zapisałam sobie żylistka na listę.
Jak zwykle z przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie i jak zwykle czuję niedosyt
Się trzymam, oby tak dalej. Na razie mnie tylko ręka boli, mięsień po wkłuciu a cała ręka jest taka leciutko podsztywniała. Ale poza tym OK.
My byliśmy w Instytucie Hematologii. Organizacja też sprawna, choć może nie aż tak jak opisujesz. W każdym razie poszło szybko.
No, ciekawe, dawaj znać.
Z tego co słyszałam, tak jest u większości. Ja mam drugą dawkę pod koniec czerwca.
Za życzenia nie dziękuję, mam nadzieję że tak właśnie będzie .
Żylistek różowy wygląda naprawdę super, biały póki co gorzej ale i sadzonki były znacznie słabszej jakości. Będę mogła się w pełni wypowiedzieć pewnie w przyszłym sezonie.
Zapraszam częściej do spacerów. A jak będziesz gdzieś przelotem to wpadaj na wizję lokalną .
Gratki za szczepienie Przeżyjesz, spoko To tak naprawdę zależy od ludzia - u mnie były osoby, które odchorowały obie dawki, były takie, którym nic nie było na żadnym etapie. Najważniejsze, że coś się dzieje dobrego.
Buziaki