Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

tulucy 10:41, 04 kwi 2019

Agatko Pomponelli elegancką bym nie nazwała krzaczysko z niej wielkie i potargane ale za to ciągle kwitnie prawie
Brzozowadzie... 11:06, 04 kwi 2019

O, to dlatego tak do mnie mrugała Wiedziała, że kit wciska na zdjęciach, a natury eleganckiej jej brak. A niech rośnie krzaczor, jeśli ładnie kwitnie
tulucy 11:12, 04 kwi 2019

Pomponella u mnie to klucznica inaczej w nią wpadły mi klucze w zeszłym roku, ona się pokłada, przewiesza, rośnie wszerz, wzwyż, wszędzie i wielka jest
eVka 11:14, 04 kwi 2019

Ciekawa jestem Pomponelli, posadziłam w półcieniu trzy krzaczki jesienią. To krzaczor wiecznie kwitnący znoszący półcień więc do klimatów leśnych w sam raz.

Kasiu, bardzo gustowny kominek zazdro. Mam podłączenie do komina wsalonie ale kominka nigdy nie zrobiliśmy i został zabudowany, czasami szkoda...
Brzozowadzie... 12:25, 04 kwi 2019

No ładnie. Tak to jest, jak człowiek robi kompulsywne zakupy. Na ładne oczy To już wiem, że ona ma za mało miejsca. Będę przesadzała jesienią
Anda 17:28, 04 kwi 2019

Wiosenka i u Ciebie Pachysandra ładnie kwitnie Jesteś z niej zadowolona?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kaz742011 22:10, 04 kwi 2019

Cudne wiosenne foty. U mnie tak jakoś buro, tylko pissardi i derenie wiosnę poczuły. Reszta dalej w zimowym śnie .
mrokasia 10:02, 05 kwi 2019

tulucy napisał(a)
Pomponella u mnie to klucznica inaczej w nią wpadły mi klucze w zeszłym roku, ona się pokłada, przewiesza, rośnie wszerz, wzwyż, wszędzie i wielka jest

Pamiętam tą sytuację .
mrokasia 10:03, 05 kwi 2019

effka napisał(a)

Kasiu, bardzo gustowny kominek zazdro. Mam podłączenie do komina wsalonie ale kominka nigdy nie zrobiliśmy i został zabudowany, czasami szkoda...

Ewa, dziękuję , najprostszy z możliwych .
mrokasia 10:04, 05 kwi 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
No ładnie. Tak to jest, jak człowiek robi kompulsywne zakupy. Na ładne oczy To już wiem, że ona ma za mało miejsca. Będę przesadzała jesienią

he, he, he, znaczy robotę masz już na jesień zaplanowaną .
Ale w zasadzie dlaczego dopiero jesienią? Nie lepiej teraz, gdy jeszcze nie zdążyła się zadomowić?