Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Brzozowadzie... 12:28, 05 kwi 2019

effka napisał(a)
Ale kopiec kreta... u mnie są n razie tylko na granicy z sąsiadem, dosłownie przy betonowej podmurówce, ciekawe to... A sąsiad mówi, że u niego mnóstwo kretów.

Ewa, mam dokładnie taką samą sytuację - na działce obok zryty trawnik przez krety, a do mnie nie przechodzą. W zeszłym roku zapuściły się tylko na rabatę przy ogrodzeniu, ale dalej kroku nie zrobiły w stronę trawniczka
Kawa 13:25, 05 kwi 2019

Kasia krytek tez wiosnę poczuł to sobie kopie
a że na twoim trawniku no cóż dobrze że nie na moim
TAR 13:34, 05 kwi 2019

u mnie tez w rabatach buszuja przy ogrodzeniu ale nornice nawet na trawniku. pewnie mam duzo robali
eVka 14:06, 05 kwi 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Ewa, mam dokładnie taką samą sytuację - na działce obok zryty trawnik przez krety, a do mnie nie przechodzą. W zeszłym roku zapuściły się tylko na rabatę przy ogrodzeniu, ale dalej kroku nie zrobiły w stronę trawniczka

Agatko, ja juz wiem czemu tak się dzieję! Mamy takie piękne ogrody, że nawet krety czują respekt
mrokasia 14:12, 05 kwi 2019

TAR napisał(a)

no przeciez lubimy to sobie czynic

u mnie bedzie czyszczone oczko, skladanie ławeczek no i sadzenie. dzis jechalam do pracy i robilam w glowie wyliczanke. i w sumie co sie uda to sie uda nie bede swirowac.

no przecież
wyliczanka musi być obowiązkowo, a co wyjdzie to ruletka .
mrokasia 14:13, 05 kwi 2019

Nie lepiej, bo nie mam pojęcia gdzie ją przesadzić Kupowałam jako towarzyszkę dla Ascot

Aha, jasne .
mrokasia 14:19, 05 kwi 2019

DorKa napisał(a)
Cześć Kasiu, przybyłam pomachać weekendowo a tu takie niespodzianki na trawniku widzę Nie zazdroszczę i trzymam kciuki za szybką wyprowadzkę gościa!

trzymaj

zoja napisał(a)
oj niefajny taki gość

niestety... a 3 koty w domu są... chyba muszę przestać je karmić...

effka napisał(a)
Ale kopiec kreta... u mnie są n razie tylko na granicy z sąsiadem, dosłownie przy betonowej podmurówce, ciekawe to... A sąsiad mówi, że u niego mnóstwo kretów.

uprzejme te Wasze krety

Kawa napisał(a)
Kasia krytek tez wiosnę poczuł to sobie kopie
a że na twoim trawniku no cóż dobrze że nie na moim

no fieszzzz!!!

Kasia_CS 14:20, 05 kwi 2019

Kopiec kreta i to w dodatku niejadalny, a fe!

mrokasia 14:22, 05 kwi 2019

TAR napisał(a)
u mnie tez w rabatach buszuja przy ogrodzeniu ale nornice nawet na trawniku. pewnie mam duzo robali

łączę się z Tobą w bólu, w zimie był spokój, teraz jakieś wygłodniałe są czy co...

effka napisał(a)

Agatko, ja juz wiem czemu tak się dzieję! Mamy takie piękne ogrody, że nawet krety czują respekt

Ewa, sugerujesz że mój nie jest piękny??? normalnie foch stulecia!!!!
Anda 14:23, 05 kwi 2019

mrokasia napisał(a)
A dziś rano taką niespodziankę zobaczyłam na trawniku. Dodam, że nie jedną, wrrrr!!!!!

Będziesz miała super ziemię do doniczek Jak znalazł na wiosnę. A przy okazji zje wszystkie poczwarki znajdujące się pod trawnikiem.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies