Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

TAR 10:06, 05 kwi 2019

hmmm, ja niby mialam odpoczywac a jak patrze co nakupowalam i ile jest do wsadzenia /przesadzenia to konca nie widac

mrokasia 10:07, 05 kwi 2019

Anda napisał(a)
Wiosenka i u Ciebie Pachysandra ładnie kwitnie Jesteś z niej zadowolona?

Ewa, cieszę się z tej wiosny , każdy pączek wywołuje uśmiech.
Z runianki jestem zadowolona, ładnie u mnie rośnie, najlepiej pod karaganą. Pod garażem, gdzie posadziłam kilka sztuk wydzielonych z dużej sadzonki rośnie znacznie słabiej, kilka sztuk mi wypadło - rosły, rosły i nagle zwiędły, nie wiem dlaczego.
mrokasia 10:09, 05 kwi 2019

kaz742011 napisał(a)
Cudne wiosenne foty. U mnie tak jakoś buro, tylko pissardi i derenie wiosnę poczuły. Reszta dalej w zimowym śnie .

O kochana, popatrz dobrze, napewno nie tylko pissardi i derenie .
mrokasia 10:10, 05 kwi 2019

TAR napisał(a)
hmmm, ja niby mialam odpoczywac a jak patrze co nakupowalam i ile jest do wsadzenia /przesadzenia to konca nie widac

no cóż, samaś sobie to uczyniła
u mnie z kolei nie widać końca porządków... no i nowe roboty się pojawiają - teraz trzeba zająć się tą kratką przy kompostownikach też sama sobie to uczyniłam
mrokasia 10:12, 05 kwi 2019

A dziś rano taką niespodziankę zobaczyłam na trawniku. Dodam, że nie jedną, wrrrr!!!!!
TAR 10:14, 05 kwi 2019

mrokasia napisał(a)

no cóż, samaś sobie to uczyniła
u mnie z kolei nie widać końca porządków... no i nowe roboty się pojawiają - teraz trzeba zająć się tą kratką przy kompostownikach też sama sobie to uczyniłam

no przeciez lubimy to sobie czynic

u mnie bedzie czyszczone oczko, skladanie ławeczek no i sadzenie. dzis jechalam do pracy i robilam w glowie wyliczanke. i w sumie co sie uda to sie uda nie bede swirowac.
DorKa 12:01, 05 kwi 2019

Cześć Kasiu, przybyłam pomachać weekendowo a tu takie niespodzianki na trawniku widzę Nie zazdroszczę i trzymam kciuki za szybką wyprowadzkę gościa!
zoja 12:05, 05 kwi 2019

oj niefajny taki gość
eVka 12:20, 05 kwi 2019

Ale kopiec kreta... u mnie są n razie tylko na granicy z sąsiadem, dosłownie przy betonowej podmurówce, ciekawe to... A sąsiad mówi, że u niego mnóstwo kretów.
Brzozowadzie... 12:27, 05 kwi 2019

mrokasia napisał(a)

he, he, he, znaczy robotę masz już na jesień zaplanowaną .
Ale w zasadzie dlaczego dopiero jesienią? Nie lepiej teraz, gdy jeszcze nie zdążyła się zadomowić?

Nie lepiej, bo nie mam pojęcia gdzie ją przesadzić Kupowałam jako towarzyszkę dla Ascot