Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Krakus 08:10, 18 wrz 2023

kasiek napisał(a)

Iwonka - absolutne mistrzostwo - taką rabatę chce mieć nad morzem! Please zrób mi fotkę z balkonu by było widać plamy jak posadziłaś, chyba że masz rozrysowane i podpisane to proszę mi prześlij!

to ja też się zapisuje to listy mailngowej piekne tworzysz rabaty...
mrokasia 08:30, 18 wrz 2023

Ja też poproszę o dopisanie do listy!!! Świetna ta rabata!
MartaCho 09:13, 18 wrz 2023

Ja też się nią zachwycam! Przepiękny zestaw! Jak jest możliwy mailing, to poproszę.
MagdaLenka 11:34, 18 wrz 2023

Skoro pojawiło się tyle zapisów na listę mailingową, to może jednak łatwiej ujawnić tutaj przepis na rabatę...
Iwonka 07:34, 19 wrz 2023

Kordina napisał(a)
Wpadłam na chwilkę i jak zwykle zostawiam zachwyt

Bożenko dziękuję Mało mnie ostatnio u siebie a co dopiero w inych wątkach, ten rok jest przełomowy dla mnie i dla wielu z mojego otoczenia Tak dużo się dzieje, a czasami po prostu potrzebuję resetu.

Moja piękna Grat Star dla Ciebie
Z patyków, zjedzona totalnie przez ślimaki wydała tylko jeden kwiat. Jest piękny, ogromy.

I przekwitająca
Iwonka 07:35, 19 wrz 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
W ciągu tych lat to nie ten sam ogród dosłownie. Niemożliwie pięknie jest. Zahortkowałaś Się na maxa. A rdestom chyba u Ciebie dobrze bo ładnie rosną moje tylko w jednym miejscu polubiły...

Sylwia to tylko kadry, kadry... Fakt uporządkowałam wiele, rabaty nabrały oddechu a ogród odmłodniał. Wczoraj sobie pomyślałam, że po raz pierwszy od dawna chyba wszystko mam wyplewione Szczęśliwa ja, choć jeszcze małe plany są.

A hortensji u mnie jak na krakowskich alejach, trochę mniej mi się to podoba, ale front prawie bezobsługowy po tegorocznej ostatniej kosmetyce. Na tej fotce jest ok 20 hortensji, dużo z moich patyków.

MartaCho 08:04, 19 wrz 2023

Wróciłam i ja raz jeszcze do Twoich zdjęć- przepiękny ogród stworzyłaś! Cudnie skomponowane rośliny. I jeszcze ten światłocień do tego! Muszę się kiedyś wybrać do Ciebie na spacer z moim sierściuchem
Krakus 08:30, 19 wrz 2023

Iwonka napisał(a)

Bożenko dziękuję Mało mnie ostatnio u siebie a co dopiero w inych wątkach, ten rok jest przełomowy dla mnie i dla wielu z mojego otoczenia Tak dużo się dzieje, a czasami po prostu potrzebuję resetu.

Moja piękna Grat Star dla Ciebie
Z patyków, zjedzona totalnie przez ślimaki wydała tylko jeden kwiat. Jest piękny, ogromy.

I przekwitająca

ech...zapomniałem o tej odmianie a polowałem na nią kiedyś dzieki za odświerzenie pamięci
Kordina 21:37, 19 wrz 2023

Dzięki Iwonko za zdjęcie Grat Star nie znałam zupełnie tej odmiany, jak mówisz, że duża to zrób proszę zdj z dłonią do porównania
Agatorek 11:29, 20 wrz 2023

Iwonka. Już Ci kiedyś pisałam, że jesteś mistrzynią kompozycji
Nie myliłam się .

Rabata przepiękna ❤️, jak i cały ogród.