Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mała działka - wielkie nadzieje

Mała działka - wielkie nadzieje

Annak 21:32, 16 kwi 2018

asiak napisał(a)
U mnie też sporo takich gości wygrzewających się
Aniu, ja też pierwszy rok nic nie sadziłam Oj, przepraszam sadziłam kilka nieprzemyślanych zakupów jeszcze przed forum. Potem latałam z nimi po całej działce

Ja posadziłam niewiele, a i tak źle Poza tym zamiast dać sobie na luz i tylko kopać to jesienią nasadziłam cebul i teraz zamiast robić już docelowe nasadzenia to będę czekać aż te cebule przekwitną, bo nie mam serce ich wykopywać tuż przed kwitnieniem Jakaś bezmyślna byłam (jestem)
Ewa777 21:51, 16 kwi 2018

Kolorek hiacynta prześliczny Fajny też gość Lubię jaszczurki, ale u mnie ich nie widzę.
Ania, głowa do góry W przyszłym roku będzie lepiej Nie poznasz swojej działeczki
anka_ 22:56, 16 kwi 2018

Aniu wspaniałego gościa miałaś. U mnie tacy bywalcy ogrodu jeszcze w zimowym marazmie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
mrokasia 23:06, 16 kwi 2018

Aniu, nie wiem jeszcze co będę robić w sobotę i czy cały dzień będę w domu. Napisze do Ciebie priva .
anabuko1 16:54, 17 kwi 2018

Forsycje wielkie .Teraz wyglądają pięknie.
Zaraz lilaki ubogaca nam różne krajobrazy. I te ich zapachy..ummm; )
Annak 17:15, 17 kwi 2018

Coś Wam pokażę i nie z działki, a od Ewy777 Wiem, że to jeszcze o niczym nie świadczy, ale jak cieszy
A kiedy będzie wiadomo, że już się ukorzeniły, albo się nie ukorzenią? Kiedy i jak sprawdzać?

Oto one, moja "plantacja"

asiak 10:43, 18 kwi 2018

No, no, no ... niezła ta plantacja
Anda 19:30, 18 kwi 2018

Aniu, gdzies czytalam ze szukasz rozy Violet Perfume. Nie polecam, bardzo chorowita. Mielismy w szkolce, ale juz jej nie prowadzimy.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Annak 19:43, 18 kwi 2018

Anda napisał(a)
Aniu, gdzies czytalam ze szukasz rozy Violet Perfume. Nie polecam, bardzo chorowita. Mielismy w szkolce, ale juz jej nie prowadzimy.

Dzięki Ewuniu, że jesteś i masz oko na mnie A taki piękny opis miała, w sam raz na ten mój taras byłaby No to skreślam ją
To może chociaż jakieś pięknie pachnące na tę rabatę L
pozdrówka wiosenne przesyłam
Annak 19:50, 18 kwi 2018

Ewa777 napisał(a)
Kolorek hiacynta prześliczny Fajny też gość Lubię jaszczurki, ale u mnie ich nie widzę.
Ania, głowa do góry W przyszłym roku będzie lepiej Nie poznasz swojej działeczki

Mam taką nadzieję, już się pogodziłam z tym, że nie będzie wszystko w jeden sezon, bo u mnie tak się nie da A tak przy okazji, czy możesz mi powiedzieć ile czasu czeka się na ukorzenienie patyczków hortek? Wiem, że to za wcześnie, ale zastanawiam się kiedy to sprawdzać i jak? Wyciągnąć losowo jednego patyka?