Ja posadziłam niewiele, a i tak źle Poza tym zamiast dać sobie na luz i tylko kopać to jesienią nasadziłam cebul i teraz zamiast robić już docelowe nasadzenia to będę czekać aż te cebule przekwitną, bo nie mam serce ich wykopywać tuż przed kwitnieniem Jakaś bezmyślna byłam (jestem)
Kolorek hiacynta prześliczny Fajny też gość Lubię jaszczurki, ale u mnie ich nie widzę.
Ania, głowa do góry W przyszłym roku będzie lepiej Nie poznasz swojej działeczki
Aniu wspaniałego gościa miałaś. U mnie tacy bywalcy ogrodu jeszcze w zimowym marazmie.
A kiedy będzie wiadomo, że już się ukorzeniły, albo się nie ukorzenią? Kiedy i jak sprawdzać?
Dzięki Ewuniu, że jesteś i masz oko na mnie A taki piękny opis miała, w sam raz na ten mój taras byłaby No to skreślam ją
To może chociaż jakieś pięknie pachnące na tę rabatę L
pozdrówka wiosenne przesyłam
Mam taką nadzieję, już się pogodziłam z tym, że nie będzie wszystko w jeden sezon, bo u mnie tak się nie da A tak przy okazji, czy możesz mi powiedzieć ile czasu czeka się na ukorzenienie patyczków hortek? Wiem, że to za wcześnie, ale zastanawiam się kiedy to sprawdzać i jak? Wyciągnąć losowo jednego patyka?